videoclips

Arnau Tordera és la nova col·laboració de Coloma Bertran

Estrenem el videoclip del tema "Avui que el sol ens ha sorprès ben alt" de la violinista amb el cantant d'Obeses

La tendresa de Coloma Bertran i Gemma Humet destil·lada a «Cançó de bressol»

| 25/03/2020 a les 10:10h

Coloma Bertran
Coloma Bertran | Toni Huescar
La violinista Coloma Bertran presenta un tema en col·laboració amb el cantant d'ObesesArnau Tordera. El treball, titulat "Avui que el sol ens ha sorprès ben alt", és una interpretació musical del poema amb títol homònim de Jaume Coll, que s'inclou al poemari Un arbre molt alt (Grup 62, 2018). La cançó formarà part del primer i proper disc en solitari de l'artista, Nocturns i diamants (Segell Microscopi, 2020).


La peça manté l'estil de les anteriors composicions de l'artista, escrites per a violí i veu. Aquest cop la lletra narra un acomiadament i inclou elements de la natura, com el vent o els ocells, que s'integren en la ciutat. El nou videoclip manté el format de l'últim que Bertran va publicar, ja que es mostren fragments de la violinista i el cantant durant el procés de gravació de la cançó als estudis, oferint al públic la possibilitat de guaitar un moment íntim de creació.

Aquesta estrena és una mostra de l'essència del nou disc que Coloma Bertran publicarà el 7 d'abril, que suposa un redescobriment de la mateixa creadora. L'àlbum està format per 13 cançons, entre les quals es troben poemes musicats, composicions i improvisacions per a violí i una adaptació. En aquest treball, la compositora busca la seva pròpia sonoritat sense deixar de banda els gèneres que l'han acompanyada al llarg de la seva trajectòria musical, com són el jazz o la música clàssica. 
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, coloma bertran, videoclip, arnau tordera, estrenes, nocturns i diamants, videoclips

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.