La Tria

Juliana Canet: «Hi ha res més bonic que estimar com estimen els adolescents?»

Artistes com Manel, Ferran Palau o Cupido formen part de les predileccions musicals de la youtuber i instagramer del Vallès Oriental

| 26/03/2020 a les 16:00h

Juliana Canet
Juliana Canet | Mireia Comas
La gran d'una família de quatre germans, fidel al seu poble i a les seves amistats i amant de la literatura i de Les Tres Bessones, aquestes són algunes coses que podem conèixer de la Juliana Canet tot stalkejant els seus perfils de Twitter o Instagram. Una catalana d'arrel que no s'amaga de la seva passió per bandes com La Oreja de Van Gogh i altres clàssics que li amainen els dies. Amb 21 anys, la cardadeuenca és coneguda pel seu llegat a les xarxes com a una de les primeres instagramers i youtubers creadores de contingut íntegrament català, i també per copresentar el programa Adolescents iCat, de l'emissora iCat i Catalunya Ràdio, juntament amb Roger Carandell i Joan Grivé.

Descobrim la banda sonora que l'acompanya en alguns moments del seu dia a dia, que amb una mica de sort, potser acaba interpretant ella mateixa al programa Operació Canet, el music talent show que s'han inventat amb els seus germans i que es pot seguir a través d'Instagram. 




1. Cançó que expliqui quina relació té per a tu la música amb el la vida quotidiana. 
"La gent normal" de Manel

"Una cançó que escolto moltíssim i la tinc molt vinculada al meu dia dia, és 'La gent normal', de Manel. M'agraden molt les cançons que parlen de coses petites, com aquesta".


2. Cançó que et transporti a un moment bonic de la teva infància. 
"Qui sóc jo" de Dàmaris Gelabert

"
És una cançó que de petita, i també ara, m'agradava moltíssim. Em sentia molt identificada amb la nena que la cantava i el conflicte de qui ets".


3. Cançó que et recordi a la teva faceta instagramer.
"Vente pa ca" de Maluma i Ricky Martín

"És una cançó que escoltava moltíssim a segon de batxillerat, quan vaig començar amb això dels vídeos, i em recorda molt a aquella etapa en què no parava de fer vídeos i notava que tot anava creixent".


4. Cançó que escoltes quan estàs enfadada.
"Vitamina sol" d'Antònia Font

"Quan estic enfadada o molt trista i vull canviar-ho, escolto Antònia Font, i concretament m'escalfa molt el cor 'Vitamina sol'.


5. Cançó que et permet pensar per uns minuts, que tot pot anar a millor.
"Inevitable" d'Oques Grasses

"Qualsevol cançó d'Oques Grasses em fa pensar que tot anirà bé, però especialment aquesta".


6. Cançó que utilitzaries per impressionar un crush.  
"Univers" de Ferran Palau

"A un crush li posaria tota la discografia de Ferran Palau, començant per 'Univers', perquè entrar al món d'en Ferran és molt màgic i crec que es fabrica una conexió molt íntima i especial amb qui te l'ha fet descobrir. A més a més, aquesta cançó és una declaració d'amor preciosa. Hi ha res més bonic que estimar com estimen els adolescents?".


7. Cançó que creguis que hauria d'escoltar tothom (pels seus valors, o bé perquè genera bon rotllisme).
"La pared" de Cupido

"És una cançó que hauria d'escoltar tothom. Parla, com la majoria de coses, del desamor, i és tan culpidora que fins i tot encara que no n'estiguis patint cap et capbusses dins la cançó i no en pots sortir sense el cor encongit".


8. Cançó que et transporti al teu poble i a la teva gent.
"La delegada" de Macedònia

"Qualsevol dels primers discs de Macèdonia, però per dir-ne alguna diré 'La delegada'. O 'Indencent' de Mak&Sak feat Xana!".


9. Cançó que sempre sona quan vas en cotxe.
"Roma" de Manel

"Jo encara no condueixo i la música que tinc associada amb el cotxe és la que es posa a casa meva, la que sona quan anem totes al cotxe, que és sempre, des de tota la vida, Manel o La Oreja de Van Gogh. En particular 'Roma' de Manel em transporta moltíssim a aquells moments".


10. Cançons/disc que representa els teus dies de confinament pel coronavirus.  
"Gotta be patient" de Stay Homas

"La cuarentena sin ti" és la que més estic posant aquests dies i representa bastant com m'estic sentint! També els temitas que treuen cada dia els Stay Homas".

Especial: La Tria
Arxivat a: Enderrock, Manel, Macedònia, Cupido, Oques Grasses, Dàmaris Gelabert, La Tria, Juliana Canet, Ferran Palau

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.