estrenes

Koers ho pot tot

Estrenem en exclusiva el senzill "Som" del grup lleidatà, que és a punt de publicar un nou àlbum de reggae

| 25/03/2020 a les 14:00h

Koers
Koers | Arxiu del grup
La formació lleidatana Koers estrena a Enderrock.cat el senzill "Som", que formarà part del proper disc del grup, That Day (Halley Records, 2020). Aquest és el tercer treball dels músics, que fins al moment han publicat un disc, Unbroken (Halley Records, 2017) i un EP, Des de les cendres (Halley Records, 2019). L'essència de reggae d'arrel de Koers combina lletres crítiques i optimistes amb ritmes ballables. 


"Som" és la cançó que obre el nou àlbum de la formació i conserva la mescla de reggae amb pop, dub i rock. Al tema, la formació parla de tot el que són, com es defineixen i què esperen de la vida, amb una lletra potent que transmet força i que anima a "obrir un camí entre les cendres". Els músics expliquen que el tema vol transmetre que "podem ser el que volem, tot i que sabem que no serà fàcil, però seguirem lluitant per aconseguir-ho". Pel que fa al disc, el títol That Day pot tenir molts significats, i precisament això és el que vol la banda, que cada persona ho interpreti personalment.

La banda, a més, està engegant la gravació del tema "Som", pel qual ha convidat els seus seguidors a enviar-los imatges cantant i ballant la cançó, per tal d'unir-los en una peça audiovisual final que reuneixi imatges positives del confinament.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, koers, som, that day, estrena, actualitat, estrenes

COMENTARIS

Sou l'ostia

Kevin, 26/03/2020 a les 11:59

Molt bon tema!! Pinta que sera un discazo!!

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.