coronavirus

Les cançons de Homas al terrat posen banda sonora al confinament

Klaus Stronik i Ray Benet de Buhos i Guillem Boltó de Doctor Prats publiquen cada dia una cançó sobre el confinament pel coronavirus

Ja han col·laborat amb artistes com Judit Neddermann, María José Llergo, Panxo i Oques Grasses

| 25/03/2020 a les 15:00h

Homas, format per membres de Buhos i Doctor Prats
Homas, format per membres de Buhos i Doctor Prats

La sorpresa del dia en temps de confinament. El trompetista Klaus Stronik i el baixista Ray Benet de Buhos, i el trombonista i vocalista Guillem Boltó de Doctor Prats són companys de pis i els seus vídeos casolans s'han fet virals, tant que han arribat a les xarxes socials de músics internacionals com Michael Bublé


El trio d'artistes comparteixen pis a l'Eixample de Barcelona, ja que "som del cercle de músics de la ciutat i, de fet, ens coneixíem abans de començar amb Doctor Prats i Buhos, explica Klaus. El trombonista relata com van engegar la iniciativa de penjar cada dia una cançó inèdita a les xarxes socials sota el nom de formació de Homas: "El primer dia de confinament, després de fer la compra, vam fer un vermut a la terrassa i vam sortir amb la guitarra, que és una cosa que fem constantment. Vam començar a tocar, ho vam gravar i ho vam penjar a Instagram, i als nostres amics i gent que ens seguia els va agradar".

Des d'aleshores, cada dia han publicat un tema, cadascun amb sonoritats diferents a les anteriors i amb col·laboracions que s'han anat sumant al projecte de 'Confination Songs', com "Gotta be patient" amb Judit Neddermann, "Cobeat19" amb Panxo de Zoo, "En primavera" amb Ahyvin Bruno, "Confinavirus" amb El Pony Pisador, "Si puedes, quédate" amb Maria José Llergo, "The bright side" amb Josep Montero d'Oques Grasses i "Stay Homa" amb Sr.Wilson. Per ara, comenten que els han trucat molts músics per sumar-se a algun dels futurs temes. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Reposting our 6th video from last week. Thanks for all the love we are receiving🥰. STAY HOMA❤️

A post shared by HOMAS (@stay.homas) on


Sobre el procés de creació de les cançons, Klaus afirma que "és tot bastant més punki del que pot semblar, anem bastant al dia, no hi ha massa temps a planejar res. Cada dia fem un cafè al matí, agafem la guitarra i decidim". Això, a més d'activar les seves habilitats musicals en època de confinament, també els ajuda a una bona convivència: "Fa molts anys que compartim pis i sabem els riscos d'estar moltes hores amb algú que no és la família, veus molt els 'ets i uts' de les persones. Però ens entenem molt a nivell de convivència i de creativitat, ho fem a nivell molt horitzontal, tots aportem idees i tumbem les dels altres. També és una mica estressant a vegades, és un tema cada dia, t'expota el cervell per haver de crear tant!".

Els tres membres del recent grup Homas confessen que estan sorpresos per la reacció que ha tingut la proposta, fins i tot els han trucat des de grans segells discogràfics i es plantegem enregistrar a casa alguna de les cançons publicades.
Especial: Coronavirus
Arxivat a: Enderrock, confinament, coronavirus, Buhos, Doctor Prats, Homas, videoclips

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.