Actualitat

El repertori del coronavirus #12

Cada dia us oferim un recull d'algunes de les cançons contra el confinament que pengen els artistes catalans

| 28/03/2020 a les 20:00h

Imatge il·lustrativa
Un dia més de confinament i una nova col·lecció de cançons per al nostre recull. Els músics segueixen obstinats en ajudar-nos a fer més agradables les estades mentre ens van donant a conèixer unes interpretacions fetes de de casa.

"Encara que no els vegis" del reusenc Fito Luri és un homenatge a tot el personal sanitari que lluita a contrarellotge per salvar la vida de milers de persones. La lletra, entre melancòlica i esperançadora, ens recorda que les abraçades a distància també es poden fer a través de les paraules. La cançó, que pretén ser una escletxa de llum en aquests moments tan complicats, ha estat gravada a distància, ja que tots els músics es troben confinats a les seves respectives cases.




Confinament Band és una banda creada expressament per a l’ocasió. Liderada pel valencià Pep Climent, compta amb diferents músics que enregistren cadascú des de casa seva. Al seu repertori ja hi ha “El Rock del confinament”.




El badaloní David Ros va ser una de les veus del darrer disc de Lax’n’Busto. També ell ha enregistrat una cançó des del seu confinament
 


L’osonenca Sílvia Montells ens regala aquesta cançó amb un títol que és alhora un consell: “Cuidem-nos”




L’Orquestra Maravella és una de les formacions musicals de referència a Catalunya. Els seus cantants han enregistrat, cadascú a casa seva i a capella, “El mar”.




Lo Pardal Roquer ens presenta una versió bàsica de la tradicional “La presó de Lleida”




ja hem vist el confinament de Quico el Célio i el de Lo Noi en altres reculls. Avui, Lo Mut i Jaumet (també components de Quico el Célio) interpretan una versió instrimental “Cançó de les plegadores d’olives” i ens proposen una lletra per tal que cadascú la canti des de casa seva.




Des de Barcelona, La Mulata enyora el temps d’anar a buscar bolets en aquesta cançó confinada.




L’empordanesa Neus Mar ens presenta una revisitació del clàssic “Ja surt el sol”, de The Beatles



El contrabaixista (tot i que aquí toca la guitarra) Pep Rius ens ofereix “In the wee small hours of the morning” de David Mann i Bob Hilliard, una peça que formava part del repertori de Frank Sinatra.




“Tot el que escolteu i veieu ha estat creat, fet i produït en 24h i cadascú des de casa seva degut al COVID19” diuen Mateu Peramiquel i els intèrprets de Bruna. El musical. I el que ens ofereixen és la cançó “Ens tornarem a abraçar”

Especial: Coronavirus
Arxivat a: Enderrock, Setrill, Pep Rius, Neus Mar, La Mulata, Quico el Célio, Orquestra Maravella, Lo Pardal Roquer, David Ros, Confinament Band, Fito Luri, coronavirus

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.