entrevistes

Setrill ressona amb lletres quotidianes

Parlem amb el cantant Roger Masip sobre el nou disc del grup ebrenc, 'Ressona un crit'

| 30/03/2020 a les 12:30h

Setrill
Setrill | Arxiu del grup
El 2019 va ser crucial en la vida del grup ebrenc Setrill. Va canviar de cantant i va apostar pel mestissatge, dos ingredients bàsics per amanir les cançons del seu nou disc. La banda, lluny d'acoquinar-se davant del Covid-19, presenta l'àlbum Ressona un crit (Coopula, 2020), per distreure'ns durant el confinament.



El grup de la Ribera d’Ebre, Setrill renova formació i sonoritat a Ressona un crit, un disc de mestissatge festiu que els acosta a l’univers d’altres bandes ebrenques com Mascarats i Xeic!. La banda va debutar amb el punk, rock i ska riberenc a l’EP Efímer (autoeditat, 2017) i va fer camí amb Senders (autoeditat, 2018).

El canvi però, es va gestar al senzill “Pentagrames”, inclòs al recopilatori Pop ebrenc (EDR Discos, 2019): “Sortir al disc d’Enderrock va anar molt bé perquè ens va donar prestigi i va fer que ens escoltés gent que no pensàvem”, admet el cantant Roger Masip, que s’estrena amb el grup.


Masip està satisfet del gir estilístic i destaca el caire festiu que respira el nou àlbum: “Vam fer les cançons durant l’estiu i això es nota perquè són festives i alegres. La majoria són lletres quotidianes i melodies que enganxen molt”. A diferència d’altres grups de l’escena, les seves cançons parlen més de festa que de reivindicació: “Seguim pensant el mateix, tal com diem en alguna cançó, però hem volgut transmetre una altra energia. Qui sap si al proper disc tornem a la reivindicació...”. El repte de Setrill és sortir de les Terres de l’Ebre: “Tenim ganes de tocar a Barcelona i donar-nos a conèixer arreu del país. Per l’estil de música, potser al País Valencià tindríem més acceptació, però també volem anar amunt”. 
Especial: Entrevistes
Arxivat a: Enderrock, disc, entrevistes, ressona un crit, setrill

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.