estrenes

La dualitat folk electrònica de «Quédate» de Marco Pompero

Estrenem en exclusiva el nou senzill del cantautor

| 01/04/2020 a les 13:30h

Marco Pompero
Marco Pompero | Arxiu
L'alcoià Marco Pompero estrena en exclusiva el senzill "Quédate" a Enderrock.cat. El cantautor va publicar el seu primer disc l'abril de l'any passat sota el títol L'art És sexual (La Fera CC, 2019). I avui, un any després, estrenem la nova col·laboració entre el cantautor folk i el també valencià Desi Calatayud, productor i punxa-discos de música electrònica.

El senzill manté el to sensual i sexual en la lletra i en la veu que caracteritza l'estil de Marco Pompero, però aquesta vegada sona acompanyat de sintetizadors i instruments midi, creant un tema que esclata amb força i vibra amb baixos potents i percussions que recorden al drum and bass. Pel que fa a la lletra, la cançó descriu una dona i explica la història de dos amants, marcada per un caire carnal i explícit, però narrada de manera poètica. 

En aquest treball, Marco Pompero busca una sonoritat diferent a la qual ens té acostumats. El senzill es diferencia del que el cantautor ha publicat fins ara, però alhora manté l'essència de l'artista i es relaciona amb els anteriors treballs del músic alcoià, seguint la temàtica conductora que ha utilitzat fins ara: el desig. 

 
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, valència, quédate, marco pompero, estrenes, desi calatayud

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.