Actualitat

Visita l'exposició sobre Llach des del sofà

Un vídeo filmat en 360º mostra l'exposició 'Com un arbre nu'

| 01/04/2020 a les 18:30h

Exposició 'Com un arbre nu'
Exposició 'Com un arbre nu' | Xavier Mercadé

L'Arts Santa Mònica acull, des del desembre passat, una exposició sobre l'obra artística de Lluís Llach. L'exposició estava sent un èxit de públic fins que les circumstàncies actuals van fer que hagués de tancar les portes. La intenció és tornar-les a obrir tant bon punt sigui possible i així permetre que, qui encara no l'hagi vist, pugui gaudir d'aquesta experiència immersiva.

Mentrestant. Arts Santa Mònica ha publicat un vídeo de 360º que recrea una visita a l'espai. No es tracta de cap tour interactiu ni d'una visita virtual sinó d'un video que permet observar l'exposició en un angle de 360º (sene que l'espectador pugui triar-ne el recorregut).

Per a gaudir d'una experiència òptima, els autors recomanen reproduir el vídeo amb un mòbil o una tauleta, i anar girant-lo per veure què hi ha al voltant. El vídeo, però, no inclou la totalitat de l'exposició i de cap manera pot substituir una visita presencial. No obstant això, ofereix un tast per qui no n'ha pogut gaudir encara o per aquells que vulguin consumir nova cultura en aquests dies de confinament.

Especial: Coronavirus
Arxivat a: Enderrock, lluís llach, coronavirus

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.