Actualitat

El repertori del coronavirus #16

Cada dia us oferim un recull d'algunes de les cançons contra el confinament que pengen els artistes catalans

| 01/04/2020 a les 20:00h

Imatge il·lustrativa
Hi ha dies que, per alguna raó que se’ns escapa, tenim coneixement d’un grapat de cançons que valen molt la pena. I escoltar la dosi diària de cançons fetes des del confinament és un plaer. Avui és un d’aquests dies.

Comencem amb una iniciativa solidària, la de Josep Bordes, de Pepet i marieta El d’Ulldecona canta “Stay Home & We'll Be Free” que no és altre que el “One Love” de Bob Marley adaptat a vuit idiomes per donar el tret de sortida de la campanya #seremlliures, de recaptació fons per a la Creu Roja.



Marina Rossell també ens ha sorprès amb una cançó inèdita, composta en temps de confinament. La peça es diu “Tutto andrà benne” i és un cant d’esperança.

 

Des de Mallorca, Joan Valent ens interpreta “Quatre illes” i compta amb diversos col·laboradors de luxe, entre els que hi ha Tomeu Penya, Cris Juanico i Isidor Marí

 

El garrotxí Dani López també ha aprofitat el confinament per experimentar amb instruments i melodies

 

El carismàtic Jaume Arnella ha penjat dos vídeos seguits per animar a la gent a anar d’excursió (quan acabi la quarantena). Aquest és el segon d’ells.


Al principi del confinament, Miquel Gil ens obsequiava amb una nova interpretació cada dia. Des de fa uns quants dies ha canviat d’estratègia i ens presenta i comenta un enregistrament antic. Però ens havia passat per alt que diumenge passat ens havia obsequiat amb aquesta fantàstica versió de “Puff, el drac màgic”.



I ben a prop, Mireia Vives i Borja Penalba han fet aquesta versió de “Gràcies”



També hem rescatat una preciosa cançó, “Quan pels camps” a càrrec de Quim Xena i Rosa d’Osor.

 


Pensant en la família completa, Pe-Ta-Ca Petit Taller de Cançons ens canta “El nou futur”, una cançó feta expressament per a l’ocasió

 

I si voleu jugar a canviar les lletres d’alguna cançó coneguda, aquí teniu la inspiració:

 
Especial: Coronavirus
Arxivat a: Enderrock, Mireia Vives i Borja Penalba, Miquel Gil, jaume arnella, Dani López, Joan Valent, marina rossell, pepet i marieta, Quim Xena i Rosa d'Osor, Petit Taller de Cançons, coronavirus

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.