estrenes

The Tyets i Ferran Palau, una col·laboració inesperada i refrescant

Els artistes mataronins estrenen el senzill "Se queda", en què compten amb Ferran Palau

| 03/04/2020 a les 11:45h

The Tyets
The Tyets | Jaume Quilez
El duo traper de Mataró, The Tyets -format per Oriol de Ramon i Xevi Coca-, estrena en exclusiva a Enderrock.cat el nou tema "Se queda", amb la col·laboració de l'artista Ferran Palau. La formació va publicar el primer treball fa dos anys, Trapetón (La Cúpula Music, 2018), compost per cinc temes i en forma de mixtape. Fins ara, The Tyets ha seguit publicant senzills acompanyats de videoclip, com és el cas del treball que estrenem avui.


La cançó és una mescla de pop i trap que combina els estils dels dos artistes i dona lloc a un tema amb un ritme que recorda al hip hop, però amb una sonoritat més dolça i un to acústic que li aporten la guitarra i les veus fent harmonies que s'integren en el conjunt.

Com ja ha fet a altres temes, en aquesta ocasió The Tyets ha utilitzat un sample de la cançó de Manel, "Deixa-la, Toni, deixa-la", que va sonant a determinats moments del tema. La veu de Ferran Palau s'incorpora de manera molt natural a la veu retocada per l'autotune dels dos trapers. Amb tot plegat, "Se queda" s'allunya de la sonoritat urbana i del reggaeton i parla de l'enyorança i de la importància que tenen les relacions íntimes i properes.

Pel que fa al videoclip, els dos de mataronins han apostat per una peça d'animació que va representant allò què explica la cançó i, que al final, fa referència a Manel. Una opció senzilla que s'adequa a l'estil del tema i que resulta atractiva i divertida.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, estrenes, se queda, Ferran Palau, The Tyets

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.