actualitat

Stay Homas exhaureix entrades en deu minuts

El trio del confinament, format per Klaus Stronik, Ray Benet i Guillem Boltó, aconsegueix un 'sold out' en el primer concert a l'Apolo

Les cançons de Homas al terrat posen banda sonora al confinament

| 06/04/2020 a les 12:30h

Stay Homas
Stay Homas | Fotograma
El primer dia de confinament, tres amics que viuen plegats van començar a tocar la guitarra i a compondre al seu terrat de l'Eixample. Orgullosos de la seva primera peça sobre el coronavirus i el confinament, van decidir penjar-la a Instagram. Fins aquí, es descriu una situació en què potser molta gent s'hi ha trobat durant aquests dies d'avorriment i temps lliure a casa. Però, en aquest cas, parlem de Klaus Stronik i Ray Benet (Buhos) i Guillem Boltó (Doctor Prats), un trio que en poc temps s'ha fet viral a nivell internacional. I, mentre alguns músics estan veient aturada la seva activitat, el trio Stay Homas ja ha aconseguit exhaurir totes les entrades pel seu primer concert.

Dia a dia, les seves cançons de 'Confination' van anar guanyant visualitzacions i seguidors i s'hi van anar sumant altres artistes per col·laborar-hi -a hores d'ara ja han comptat amb músics com Pablo Sánchez (Ciudad Jara), Judit NeddermannEl KankaMaría José LlergoNil Moliner o Josep Montero (Oques Grasses), entre d'altres-. Tot i que han hagut de reduir el ritme i ja no poden treure una cançó diària, el grup ja ha compost quinze temes sobre el confinament.

En vista del ressò i èxit que estaven aconseguint, els tres amics van fer ahir un concert en directe a través de l'Instagram Live i van anunciar la data del seu primer concert postconfinament: 31 de juliol a la sala Apolo. I, en qüestió de deu minuts, el públic que els havia anat seguint fins aleshores va esgotar totes les entrades. I és que al directe s'hi van connectar més d'11 mil persones i alguns dels seus temes han aconseguit ja més de 400.000 reproduccions. Tot i així, Stay Homas ja va anunciar que intentarien buscar una altra data perquè tothom que ho vulgui hi pugui assistir.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by STAY HOMAS (@stay.homas) on

Especial: Coronavirus
Arxivat a: Enderrock, Homas, Stay Homas, coronavirus, actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.