videoclip

Koalanú i la reflexió del «Nosaltres»

Estrenem en exclusiva el senzill del grup, acompanyat d'un videoclip

| 07/04/2020 a les 10:00h

Koalanú
Koalanú | Arxiu del grup
El quintet figuerenc Koalanú, que va participar l'any passat al concurs Sona9 2019, estrena en exclusiva a Enderrock.cat el videoclip del nou senzill "Nosaltres". En aquest tema, el grup explora els pensaments d'una banda de música -que bé podria ser Koalanú o qualsevol altra- que busca una cançó especial que els transporti i els faci sentir bé.

"Per molt que ens passin coses a nivell personal, sempre hem de saber mirar a la situació sabent que tot i que les coses a vegades no surtin com esperem, això també forma part de madurar", explica el grup. I és que a "Nosaltres", Koalanú anima a donar la volta als nostres pensaments, canviar de perspectiva, acceptar-nos i a aprendre a ser més 'nosaltres' com a procés de maduració. "Perquè està sovint al revés, amb els peus fotuts al fang, també és fer sender", canta la tornada.


Per aquest tema, Koalanú ha decidit prendre un rumb diferent quant a sonoritat, allunyant-se del reggae habitual i apropant-se a un estil pop-rock indie. El videoclip, realitzat per la fotògrafa del grup, Anna Caritg, segueix els membres de la banda durant el procés de gravació a l'estudi Juglans. Una peça audiovisual que mostra els integrants de Koalanú d'una manera natural i divertida, partint d'una idea senzilla que aconsegueix apropar-nos al grup com si fóssim un més a l'estudi.  
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, koalanú, videoclip, estrenes

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.