actualitat

#UnaEstrellaACasa ja té semifinalistes

El certamen de nous talents musicals impulsat per Estrella Damm ha fet públic els guanyadors de la primera ronda

| 09/04/2020 a les 19:30h

Finalistes del concurs Una Estrella A Casa
Finalistes del concurs Una Estrella A Casa | Arxiu
#UnaEstrellaACasa és el concurs que ha iniciat Estrella Damm per posar en valor els artistes emergents. El certamen, que va tancar convocatòria el 5 d'abril, ha rebut més de 1000 participants que han penjat les seves cançons a través del compte d'Instagram @agendaestrelladammcat. El jurat avui ha fet públics els 10 artistes seleccionats com a semifinalistes  del concurs per escollir la millor cançó en confinament.

Els músics seleccionats són Mia & Henry, N65, Sophway, Gennimusic, Selva Nua, Òscar Boyle, PapelMache, Jaume Martínez, Molly Varlet i Tono C.M. Tots ells opten al premi de la gravació d’un disc d’estudi i un concert a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm. 

A partir d'ara s'obre el procés per votar els artistes finalistes que seran escollts pel públic. Només es podrà votar una vegada per persona a través del hastag #UnaEstrellaACasa fins al 15 d’abril a les 23.59 h. Un cop escollits els 5 finalistes, el jurat del concurs serà l'encarregat de decidir qui s’alçarà amb la victòria i podrà gravar disc en un estudi professional, a més de tenir l’oportunitat d’actuar en concert a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona.

La deliberació del jurat d’#UnaEstrellaACasa es donarà a conèixer a partir del dilluns 20 d’abril a través del compte d’Instagram de l’@agendaestrelladammcat.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by L’AGENDA D’ESTRELLA DAMM (a 🏡) (@agendaestrelladammcat) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by L’AGENDA D’ESTRELLA DAMM (a 🏡) (@agendaestrelladammcat) on

 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, actualitat, concurs, una estrella a casa, Estrella Damm

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.