Actualitat

Marta Rius preestrena una sitcom en un estudi de gravació musical

La preestrena només estarà disponible avui i demà

'Ànima salvatge' està ambientada en la gravació d'un disc

Es va filmar aprofitant l'enregistrament del darrer treball de La Marta Rius

| 13/04/2020 a les 13:11h

Imatge il·lustrativa

Avui i demà es pot veure a través de YouTube la sèrie Anima salvatge protagonitzada per La Marta Rius, Guillem Ballaz, Fluren Ferrer i Clara Segura. La filmació es va fer aprofitant l'enregistrament del disc de La Marta Rius als estudis Blind de Barcelona. La preestrena és un avançament de la sèrie que encara no s'ha pogut estrenar perquè es va haver d'ajornar l'última jornada de rodatge a causa del de la Covid 19. De moment no hi ha data per a l'estrena definitiva.
 


La sèrie estarà formada per nou capítols, un per a cada cançó del disc. "És un disc que acompanya una sèrie o una sèrie que acompanya un disc, depèn de com t’ho vulguis mirar. Cada capítol està vinculat amb una cançó. Dura cinc minuts. La sèrie passa a un estudi de gravació mentre estem gravant el disc però no és cap documental, és una sèrie de ficció. Els protagonistes som el Fluren, el Guillem i jo, que ens interpretem a nosaltres mateixos i la Clara Segura que fa un personatge. Hi ha coses que són veritat i altres que són de ficció. Tot el que diem està guionat. El joc és que no saps què és veritat i què no", revela Rius.

El guió és d’Estel Soler basat en una idea de La Marta Rius i Clara Segura ha fet la direcció d’actors. El realizador ha estat el també músic Guillem Roma.

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Clara Segura, Guillem Ballaz, Fluren Ferrer, La Marta Rius

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.