estrenes

Spxxn P mostra la «Cendra» a una casa buida

Estrenem "Cendra", el primer treball del traper aquest 2020

| 14/04/2020 a les 14:00h

Spxxn P.
Spxxn P. | Fotograma del videoclip de
Spxxn P, nom artístic de Pere Sala, estrena en exclusiva a Enderrock.cat el tema "Cendra", el primer videoclip del raper que veu la llum aquest 2020. Les seves cançons juguen amb l'equilibri entre les frases melòdiques que s'apropen al pop i les bases principalment percutives tan pròpies del trap. El tema formarà part d'un EP, juntament amb temes inèdits, que vol tancar una etapa per obrir altres camins. 


A "Cendra" no falta l'autotune que vesteix la veu del raper, qui comença mostrant casa seva durant el confinament i canta sobre la mateixa parella que apareix als temes "Animals", "Més" i "Ego", amb un to melancòlic perquè la relació es trenca. Al tema, com ja és habitual dins del gènere, també fa referència a les drogues, com l'alcohol i el tabac, que són una mena de fil conductor de la narració.

A més de les bases electròniques amb sonoritat trap i les lletres quotidianes, un aspecte que destaca de Spxxn P és la part audiovisual. Pel videoclip, aquest cop l'artista ha optat per un vídeo en format 3:4, l'estàndard de la televisió antiga, que aporta una estètica retro i vintage al videoclip. Amb una imatge amb un aspecte granulat i l'aprofitament de la llum natural, el resultat és un vídeo d'estil casolà i proper que mostra els dos protagonistes en el seu dia a dia.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, estrenes, cendra, spxxn p

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.