festivals

El festival Ítaca cancel·la els concerts de Manel, Ciudad Jara i Lildami

El cicle ha hagut d'anul·lar diverses dates i ajornar el concert de Macedònia de maig a octubre

La programació d'estiu continua en peu

Goran Bregovic i Caravan Palace, els caps de cartell del festival Ítaca

| 15/04/2020 a les 10:30h

Manel
Manel | Michal Novak
El festival empordanés Ítaca tenia enguany concerts programats de febrer a juliol i més de cinc dates en diferents localitzacions i diversos artistes. A causa de la situació d'emergència sanitària arran de la COVID-19, i com molts altres espectacles, concerts i festivals, l'Ítaca ha hagut de cancel·lar i ajornar algunes de les seves dates. No obstant això, ja n'ha anunciat de noves pels concerts que finalment es podran aplaçar.

El febrer l'Ítaca donava el tret de sortida amb una de les grans cites gironines: El carnaval a la Mirona. Els concerts d'aquesta Setmana Santa, per això, que s'havien de dur a terme el passat cap de setmana 11 i 12 d'abril amb artistes de tant renom com Manel, Ciudad Jara o Lildami i, pels infants de casa, El Pot Petit, s'han hagut de cancel·lar i, finalment, no es reubicaran en un futur. De la mateixa manera han hagut de fer amb la VII Pujada al Montgrí, programada pel 24 de maig, i finalment anul·lada. Tot i així, l'organització del festival ha anunciat que, conjuntament amb l'ajuntament de l'Escala, s'està treballant per oferir un nou dia d'actuacions el dia 3 d'octubre.

El concert que sí que es mantindrà és el de Macedònia, que enguany està fent la gira de comiat, a l'Espai Ter. La cita familiar, que havia de ser el 9 de maig, passarà a fer-se a la tardor, el 24 d'octubre. També continua en peu la programació de juny i juliol amb concerts d'artistes com Oques Grasses, Els Amics de les Arts, Lágrimas de Sangre, Andrea Motis o Itaca Band, entre d'altres.

'Mantenim la flama d'Ítaca'
El festival ha impulsat també una nova campanya -Mantenim la flama d'Ítaca- per demanar al públic que mantingui les entrades i bescanviar-les més endavant. D'aquesta manera l'organització podria seguir treballant i oferir tots els concerts que sigui possible. Per afavorir que els espectadors mantinguin les seves entrades, el festival premiarà qui ho faci amb una ampolla reutilitzable d'alumini. L'ampolla, juntament amb la samarreta de la VII Pujada al Castell de Montgrí es podran adquirir també al nou web Mercat d'Ítaca.
Especial: Coronavirus
Arxivat a: Enderrock, actualitat, festivals, coronavirus, festivals d'estiu, Ítaca, fe, festival Ítaca

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.