ACTUALITAT

Sabor de Gràcia publica «Herois» en agraïment al personal sanitari

La cançó ha estat enregistrada en confinament i n'han fet també una versió en castellà

L'objectiu de la gravació és recaptar fons per a projectes de recerca per a la Covid-19

| 17/04/2020 a les 11:00h

Sicus amb el rètol solidari #herois
Sicus amb el rètol solidari #herois
Els rumbers Sabor de Gràcia han enregistrat en confinament la cançó "Herois", com a missatge de suport al personal sanitari. La cançó també s'ha publicat com a "Héroes" en la versió en castellà. 


El tema forma part d'un projecte solidari amb la cooperació de DiscMedi, Era Produccions, AGIPCAT i el Pla Integral del Poble Gitano per homenatjar el que qualifiquen com a "herois i heroïnes d'aquesta pandèmia". Sabor de Gràcia ha cedit els drets d'autor i tota la recaptació d'aquesta cançó anirà a parar íntegrament al Departament de Salut per investigació per la vacuna de la COVID-19 amb el projecte (DGRIS) on participaran aquests hospitals: IDEBELL, Bellvitge; VHIR, VHIO, La Vall d’Hebron; IrsiCaixa, Institut Recerca de la Sida; IR Sant Pau, Hospital de Sant Pau; IDIBAPS, Institut d’Investigacions Biomèdiques August Pi i Sunyer; IGTP, Institut d’Investigació en Ciències de la Salut Germans Trias i Pujol; Institut Hospital del Mar, Germans Trias i Pujol (IGTP); l’Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques (IMIM); l’Institut Universitari de Recerca en Atenció Primària Jordi Gol (IDIAPJGol); l’Institut d’Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV), i l’Institut de Recerca Biomèdica de Lleida (IRBLleida). Antoni Carbonell 'Sicus', compositor de la cançó ha explicat que a banda de la cessió dels drets i de la recaptació, ell mateix s'ha comprat les dues versions de la cançó, en català i en castellà. A més, fa una crida a omplir la xarxa amb fotografies mostrant el rètol solidari #herois.

Sabor de Gràcia, la formació liderada per Sicus Carbonell, ha editat recentment el doble disc 25 A: 25 anys / 25 años (Discmedi, 2020) com a celebració de les seves dues dècades i mitja de carrera.

 
Especial: Coronavirus
Arxivat a: Enderrock, rumba, actualitat, sabor de gràcia, coronavirus

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.