actualitat

Com viatjar sense sortir de casa amb el Chelsea Hotel

El blog d'Olga Suanya convida a descobrir històries acompanyades d'una cançó cada dia

| 18/04/2020 a les 12:00h

Blog Chelsea Hotel
Blog Chelsea Hotel | Arxiu
El Chelsea Hotel de Nova York és un edifici emblemàtic de la ciutat per on han passat nombrosos artistes de renom tant en les arts audiovisuals, com en la música o l'escriptura. Noms com Bob Dylan, David Bowie o Arthur C. Clarke són alguns dels que podem trobar al registre de l'hotel. En definitiva, és un edifici amb moltes històries, algunes conegudes i d'altres que romandran en secret.

El blog Chelsea Hotel sorgeix, de la mà d'Olga Suanya, com a proposta de traslladar aquest concepte d'un lloc on hi han passat moltes coses a un espai virtual. Així, el blog esdevé un espai on compartir diàriament una efemèride, una cançó i la història que les connecta.  

El web repassa successos com l'enfonsament del Titanic o el naixement de Quentin Tarantino relacionats amb cançons dels Rolling Stones o Roy Orbison. A cada publicació l'autora explica esdeveniments històrics com els esmentats i els connecta a través del temps amb la creació d'una cançó o el seu èxit. Amb Chelsea Hotel, Olga Suanya ofereix la possibilitat de viatjar en el temps i l'espai sense sortir de casa, una opció encara més atractiva en els moments que vivim. A més, per acompanyar l'experiència, podem trobar la llista de reproducció del blog a Spotify. 

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, chelsea hotel, blog, olga suanya, actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.