actualitat

El programa Sona9 repassa la banda sonora del confinament

L'espai radiofònic es fa ressò dels temes del confinament d'Stay Homas, Cactus, Rosalía, Ferran Palau o Lluís Gavaldà, entre d'altres

El programa s'emet cada diumenge a les 10 de la nit

| 18/04/2020 a les 13:30h

Stay Homas
Stay Homas | Arxiu
El programa radiofònic del Sona9 d'iCat reprèn la seva activitat i continua amb la voluntat de seguir descobrint nous grups novells. L'espai conduït per Lluís Gendrau es pot escoltar cada diumenge a les 10 de la nit i repassa l'actualitat del concurs de bandes emergents organitzat pel Grup Enderrock, així com també posa el focus d'atenció en formacions amb novetats discogràfiques.

Des dels inicis del confinament imposat per la pandèmia de la COVID-19, les xarxes s'han omplert de música. Artistes d'arreu dels Països Catalans han compost noves cançons amb una temàtica que gira al voltant de la situació actual d'emergència. Com també ho fan els artistes seleccionats del concurs Sona9 2020.

El programa de demà repassarà alguns d'aquestes temes, com "Stay Homa" d'Stay Homas amb Sr Wilson, "Cel Clar" de Ferran Palau, "Dolerme" de Rosalía, "Stay Home Safe" de Cactus, la versió de Bob Marley que fan Pepet i Marieta amb el seu "Star home & We'll Be Free", "Quédate en tu casa" d'Adrià Salas (La Pegatina) i DDAA o "La vida és bonica (però confinada) de Lluís Gavaldà, entre d'altres. 
 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, actualiat, sona9, iCat, stay homas, rosalía, Ferran Palau, Lluís Gavaldà, Cactus, Pepet i Marieta, coronavirus, actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.