coronavirus

Les activitats del Sant Jordi confinat

Enderrock parlarà en directe amb els músics Adrià Salas, Suu i Cesk Freixas sobre els seus nous poemaris

Estrella Damm oferirà els seus habituals concerts en línia

| 20/04/2020 a les 18:00h

Llibres
Llibres | Arxiu
Aquest any, amb la situació de confinament i estat d'alarma a causa de la Covid-19, el Sant Jordi i totes les activitats associades, s'han hagut d'ajornar al juliol. No obstant això, són diverses les propostes per mantenir la tradicional festivitat del llibre i la rosa a través de les xarxes.

Des d'Enderrock, presentarem i parlarem en directe amb tres músics que enguany publiquen poemari amb la nova col·lecció de Rosa dels Vents, Contraveu: Salsa (Rosa dels Vents, 2020) d'Adrià Salas (La Pegatina), Fauna o amor (Rosa dels Vents, 2020) de Suu i El delta de les paraules (Rosa dels Vents, 2020) de Cesk Freixas.

Estrella Damm celebra cada any Sant Jordi amb un seguit de concerts a l'Antiga Fàbrica. Pels seus escenaris han passat artistes com Oques GrassesBuhos, Doctor PratsLildami, Roba Estesa o Xarim Aresté. Aquest any, la cervesera, davant la impossibilitat de fer la festivitat habitual, trasllada els concerts a internet. Així, el proper dijous a la web d'Estrella Damm s'oferiran les actuacions de BlaumutNúria GrahamCesk FreixasMeritxell Neddermann i Ferran Palau de les 18:30 hores fins a les 19:30 hores. A partir de les 20:30 hores i fins a les 21:30 hores actuaran GertrudisSuu, The TyetsBalkan Paradise Orchestra i Itaca Band

I és que, tot i no poder sortir al carrer, també les llibreries que participen en aquest dia estan aprofitant al màxim el potencial de les xarxes socials per intentar portar tot el que es pugui d'aquesta tradició de Sant Jordi sense sortir de casa. La Casa de Llibre, per exemple, ha posat a punt la seva pàgina web per facilitar el procés de compra en línia i distribució a domicili dels llibres i oferirà presentacions en línia amb els autors, a través de la seva pàgina web. A més, també aporten recomanacions literàries i idees per regalar i realitzen un sorteig a través de les xarxes.
Especial: Coronavirus
Arxivat a: Enderrock, sant jordi, confinament, estrella damm, la casa del llibre, coronavirus, actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.