ACTUALITAT

Miki Núñez reuneix una quinzena d'artistes per recrear «Escriurem»

Els beneficis de la cançó aniran a la recerca per la prevenció i cura del coronavirus

Hi han participat Els Amics de les Arts, Doctor Prats, Judit Neddermann, La Pegatina, Suu, Blaumut i Buhos, entre d'altres

| 21/04/2020 a les 00:00h

Fotograma videoclip 'Escriurem'
Fotograma videoclip 'Escriurem'
El músic terrassenc Miki Núñez ha aconseguit reunir artistes de tot l'Estat per versionar la popular cançó "Escriurem" –Premi Enderrock 2020 per votació popular a la millor cançó de pop-rock–, escrita a quatre mans amb Nil Moliner. En el nou enregistrament, fet en confinament, hi han participat Natalia Lacunza, Els Amics de les Arts, Alba Reche, Doctor Prats, Judit Neddermann, La Pegatina, SuuBlaumut, Sey Sisters, Buhos, Sara Roy, Lildami, Bely Basarte, Cesk FreixasMaren.


La iniciativa s'emmarca dins la campanya #JoEmCorono, que té com a objectiu captar fons per a la recerca en relació amb el coronavirus que es desenvolupa des de la Fundació Lluita contra la Sida i les Malalties Infeccioses, l’Hospital Germans Trias i l’Institut de Recerca de la Sida IrsiCaixa. Tots els beneficis que es derivin de la distribució digital de la cançó aniran directament a finançar dues línies de recerca liderades pel dr. Bonaventura Clotet: la primera, basada en l'estudi clínic per la prevenció i tractament de la Covid-19; i la segona, en el desenvolupament d’una vacuna pionera a nivell mundial.

El projecte ha estat coordinat de forma desinteressada pel propi Miki Núñez, Carlos Manzanares com a productor, Altafonte, Música Global i Universal Music Spain, i Fundació Lluita contra la Sida i les Malalties Infeccioses. La portada digital del senzill ha estat dissenyada per Sergi Segura.

La cançó compta, a hores d'ara, amb més de 10 milions de reproduccions a plataformes digitals, i ha estat utilitzada com a himne d'esperança per part d'associacions veïnals, sanitàries, escolars i corporatives.
 

 
Especial: Coronavirus
Arxivat a: Enderrock, coronavirus, escriurem, Miki Núñez, Natalia Lacunza, Els Amics de les Arts, Alba Reche, doctor prats, La Pegatina, judit neddermann, blaumut, buhos, bely basarte, Lildami, sara roy, cesk freixas, Sey Sisters, suu, actualitat, Maren

COMENTARIS

EL COMENTARI DE LA REVISTA

Aina Vidal, 07/06/2020 a les 19:21

Esta bé, perquè així es diverteixen mès i la gent mirarà els vídeos i segur que els i agradaran i també les persones que estàn a l'hospital es sentiran millor.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.