Estrenes

Ariana Abecasis branda una espasa contra l'amor tòxic

Estrenem el nou clip de la cantautora urgellenca, "Nada te pido", amb què la música obre una nova etapa

| 23/04/2020 a les 13:30h

Ariana Abecasis
Ariana Abecasis | Ester Franco Varon
La cantautora Ariana Abecasis destapa la seva faceta més eclèctica amb "Nada te pido", el primer tema en castellà, que formarà part del nou disc previst per a la tardor. Després de gairebé cinc anys del debut discogràfic, Philosophades (autoeditat, 2015), la cantant i pianista de la Seu d'Urgell anticipa un canvi de rumb en la seva trajectòria com a cantautora.

Amb una sensibilitat clarament diferenciada del seu anterior treball, Abecasis es clava el floret al bell mig d'una pista d'esgrima amb una cançó que és una autèntica declaració d'intencions. Aquesta vegada, l'artista s'atreveix amb una sonoritat llatina i electrònica i amb un joc melòdic que la identifica amb les músiques urbanes. 

Segons Ariana Abecasis, la nova peça "Nada te pido" és una mirada punyent contra l'amor tòxic a través de versos de lluita com un acte de cura. La lletra narra com un mer creuament de mirades entre dues persones pot penetrar en la memòria i traduir-se en un perpetu ventall emocional. "En el fons un ésser humà sempre lluita contra ell mateix –considera–, i per guanyar la seva pròpia batalla es clava l'espasa al pit. I, d'aquesta manera, en pot sorgir un clavell."

L'encarregat d'il·lustrar les seves emocions en format audiovisual ha estat el seu germà, Ian Abecasis, en un videoclip que Enderrock.cat presenta en exclusiva:

Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, estrenes, Nada te pido, Ariana Abecasis, La Seu d'Urgell, músiques urbanes, videoclip

COMENTARIS

Et vull veure per la tele, per les discografiques i per tot arreu

Maite Yago, 23/04/2020 a les 17:05

M'encantes, ets suuuuuperbonaaaaaaa!!!!

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.