Actualitat

El repertori del coronavirus #35

Cada dia us oferim un recull d'algunes de les cançons contra el confinament que pengen els artistes catalans

| 21/04/2020 a les 20:00h

Imatge il·lustrativa
Després de 35 reculls de cançons de confinament hi ha artistes que encara ens continuen sorprenent amb les seves propostes. Ja ens hem fet resó en una altra notícia de la proposta solidària de Miki Núñez i amics. Des de Menorca,

Cris Juanico ha recuperat una antiga cançó que ja havia enregistrat en en format rock i ha convidat als músics a reinterpretar-la. El resultat és una nova versió d'"Amb un dit as vidre escric", aquesta feta en confinament.



Des del seu confinament, Macedònia també posa banda sonora a la quarantena amb aquesta revisitació de la peça de 2017 "Volem guanyar".



Els germans Muñoz, d'Estopa també s'han afegit a les cançons confinades amb aquesta recreació de "Corazón sin salida"




El grup L’Illa ha tornat a gravar “El cel més gran” i ha fet un clip amb aportacions dels seus segyidors.



Arturo Gaya segueix imparable aquests dies d'isolament a casa. Ara ens revela una altra de les seves facetes amb "Cabaret Berlín".



Es diuen Iglú i són de Barcelona. Confessen que aquests dies de confinament l'aprofiten per crear i, com a mostra, ens presenten “Avui”, fruit d'intenses sessions de videoconferència, energistraments en solitari i mescles i masteritzacions a distància




Albert Fibla i Joan Tena són amics i s'ho passen bé quan poden tocar junts. Fins i tot si estan confinats. En aquesta ocasió recuperen “La gata”.



“Després de plorar es veu tot més clar” és una cançó de Mazoni que ha estat versionada per Marta Garrett tancada en quarantena a Lisboa.



Beget és un poble que, gràcies al seu isolament, va conservar el seu patrimoni musical més temps. Una de les cançons que encara estaven vives quan Jaume Arnella hi va anara és "Pels carrers de Freixenet". La canten Ramon Manent i Mercè Pàmies.



Des de Mallorca, Nou Romancer ens ofereixen “Ara és demà”, basat en un poema de Miquel Martí i Pol.



Jordi Paulí i Guillem Anguera són dos reputats músics que ens ofereixen una singular versió de "L'estaca"



Es diu Marina Oliveras i ha fet una peça dedicada a tots aquells que s'esforcen en la lluita contra el covid10: sanitaris, gent gran, confinats… i per a les víctimes del virus i els seus familiars. És la “Cançó del coronavirus”



Des del Moianès i Osona, les Mambes aposten per convertir el confinament en un confiament amb "Dies diferents"
 

Mariona Sagarra, canta des de la galeria de casa el clàssic de Sisa "Qualsevol nit pot sortir el sol"


L'anxoveta Tona Gafarot adapta una peça de Celtas Cortos al present més absolut: "20 de abril del 2020"
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

20 de abril 2020, hola chata, ¿cómo estás? Yo estoy en casa aburrida. Tanto tiempo es normal. Pues es que estaba aquí­ sola. Me había puesto a recordar en cuando aún yo salía no solo pa ir a comprar. ¿Recuerdas aquellas noches en los bares de turno? Las risas que nos hacíamos antes todos juntos! Hoy no puedes hacer nada sin los guantes. Es lo que hay. Está infectado, infectado, sí! Pero bueno, ¿tú qué tal? Di. En casa estás con los críos. ¿Qué tal te va con todo eso? Espero sea divertido. Yo la verdad, peor que nunca. Los conciertos, suspendidos. La música no me alcanza para pagar los recibos. ¿Recuerdas aquellas noches en los bares de turno? Las risas que nos hacíamos antes todos juntos. Hoy no puedes hacer nada sin los guantes. Es lo que hay. Está infectado, infectado, sí! #20deabril #20abril2020 #20deabril2020 #covid19 #celtascortos #confinament #confinamiento #yocantoencasa #jocantoacasa #yomequedoencasa #joemquedoacasa #tonagafarot #llambilles #girona @celtascortos @celtascortos__oficial

A post shared by Tona Gafarot (@tonagafarot) on


i Bikimel es manté fidel a la cançó de Bob Dylan "Simple Twist of Fate".


I la Big Band l’Antàrtida, de Barcelona, fa el mateix amb "You know I'm no good" d'Amy Winehouse



I acabem amb el Cor de Rock d’Andorra, que interpreta un fragment de "Bohemian Rapsody" de Queen.

Especial: Coronavirus
Arxivat a: Enderrock, Mariona Sagarra, Mambes, Marina Oliveras, Guillem Anguera, Jordi Paulí, Marta Garrett, Joan Tena, Albert Fibla, Iglú, arturo gaya, L'Illa, macedònia, estopa, cris juanico, Ramon Manent, Nou Romancer, Tona Gafarot, Bikimel, Big Band l’Antàrtida, Cor de Rock d’Andorra

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.