estrenes

Isaak Aguilà canta sobre el «Temps» del confinament

Estrenem la cançó "Temps" dedicada al temps lliure que ha arribat amb el confinament

El tema forma part d'un nou disc compost i enregistrat a casa

| 22/04/2020 a les 13:00h

Isaak Aguilà
Isaak Aguilà | Marta Pich

El cantant de Rubí Isaak Aguilà va aprofitar els primers dies de confinament per compondre i enregistrar el segon disc, Des de casa (La catenària, 2020). Una de les peces que n'han sorgit és "Temps", una reflexió sobre una de les coses positives que ens ha deixat el coronavirus que és, precisament, el temps lliure. L'estrenem en exclusiva.

"“Temps” va néixer en veure que a les xarxes socials tothom ha començat a fer coses que normalment no podien fer. Em va cridar molt l’atenció veure els pares jugant amb els nens, que és una cosa insòlita avui dia perquè tots anem massa enfeinats. La cançó parla d’això. Dintre de la desgràcia, hem tingut la possibilitat de tenir una mica de temps", comenta el músic. "El clip l’he fet tot jo. Vaig demanar a la meva gent que m’enviés petits clips de pocs segons fent activitats a casa. A través d’uns amics vaig tenir la possibilitat de fer un vídeo professional però vaig perferir mantenir el to casolà per reforçar el missatge de la cançó".


El procés compositiu del disc ha estat intens i fet enterament des de casa: "són onze cançons que he fet entre el 16 i el 27 de març. En feia una cada dia. L’escrivia al matí i la gravava. Només vaig descansar el diumenge. Quan en vaig tenir onze em vaig plantejar què volia fer-ne i vaig parlar amb la discogràfica", explica el cantant. 

Amb l'àlbum a la vista, Aguilà va tornar a enregistrar totes les cançons. "Ho vaig gravar bé i ho vaig deixar a punt per enviar a mesclar a uns estudis. Va ser una feinada molt gran: quatre dies molt intensos". 

Des de casa s'ha colat de manera imprevista en els plans d'Isaak Aguilà. "La meva idea era fer un disc l’estiu de 2021 i la mantinc, el que passa és que en comptes de ser el segon serà el tercer".

 

Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Isaak Aguilà, estrenes, v, videoclips, coronavirus, estrena, videoclip

COMENTARIS

Temps

Jmmeski, 22/04/2020 a les 13:23

Molt bo!!!

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.