estrenes

Halldor Mar i Chloe Phillips revisiten «Boig per tu»

Els músics graven el tema de Sau per rememorar el primer cop que el van cantar junts

| 23/04/2020 a les 14:30h

Halldor Mar i Chloe Phillips
Halldor Mar i Chloe Phillips | Guillem Pacheco
El músic islandès i presentador del programa de TV3 Katalonski, Halldor Mar, i la cantautora americana, Chloe Phillips, han gravat una versió del "Boig per tu" del grup Sau amb el segell LCM Records. Aquest tema és particularment especial per als artistes perquè va ser la primera cançó que van cantar junts durant el primer viatge del 'katalonski'. A més, els recorda un moment molt tendre en què la van cantar a Washington D.C, sota la pluja, mentre es realitzava una celebració de la Diada de Sant Jordi. Des d'Enderrock us portem en exclusiva aquesta nova versió 


Així doncs, Halldor Mar i Chloe Phillips s'han retrobat en un estudi dos anys després d'aquell primer cop que van cantar el tema, per gravar-lo plegats. La cantautora explica que quan va sentir "Boig per tu" per primera vegada, amb 16 anys a un auditori a Vilanova i la Geltrú, la va impressionar el fet que tothom la cantés alhora i, a més, aquesta va ser la primera cançó en català que es va aprendre sencera. Per una altra banda, com esmenten els dos músics, és un tema gairebé universal amb què qualsevol pot connectar o sentir-se identificat. 

La col·laboració arriba acompanyada d'un videoclip que mostra els artistes a l'estudi de gravació cantant la peça. El que destaca són les veus sobre la guitarra, que toca Halldor Mar, i el resultat és un tema totalment acústic i minimalista.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, halldor mar, estrenes, sau, boig per tu, chloe phillips

COMENTARIS

Boig per tu

Pereperet, 24/04/2020 a les 09:47

Vosaltres em teniu boig a mi, sou molt grans😘👍🌹🎗

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.