actualitat

Concerts a les xarxes per la Diada del País Valencià

L'Acció Cultural del País Valencià commemora la batalla d'Almansa de 1707 amb una jornada de concerts en línia

Hi tocaran una trentena d'artistes entre els quals s'hi compten Maria del Mar Bonet, Pau Alabajos, Cesk Freixas, Gemma Humet, Mireia Vives i Borja Penalba, El Diluvi, o Andreu Valor

| 25/04/2020 a les 17:00h

Pau Alabajos
Pau Alabajos | Xepo WS
Avui fa 313 anys de la batalla d'Almansa i, per commemorar-ho, l'Acció Cultural del País Valencià (ACPV) programa una jornada de concerts que s'emetrà a través de les xarxes socials de l'organització. L'esdeveniment s'emmarca en una setmana d'activitats virtuals per celebrar la Diada del País Valencià. A més, el lema d'aquesta proposta és 'Cuidem la cultura', una crida per donar suport a totes les persones que es dediquen a aquest sector que, en aquests moments, es veu molt afectat pel confinament. 

El dia començarà amb una manifestació virtual en què l'ACPV anima als que hi vulguin participar a compartir una fotografia o vídeo d'alguna cosa que els evoqui la Diada i etiquetar-ho amb #25dAbril i #CuidemLaCultura. Els concerts, per la seva banda, començaran a les sis de la tarda i només estaran disponibles fins a les 23:59 hores del mateix dissabte. Els artistes que hi participaran, des de casa, són Pau Alabajos, Roser Cruells, Maria del Mar Bonet, Dolors Boatella, El Diluvi, Carraixet, Laura Esparza i Carlos Esteban, Meritxell Gené, Pep Gimeno "Botifarra", Miquel Gil, Cesk Freixas, Jaume Guerra, Rebeca Mut, Gemma Humet, Berta Iñíguez, Mireia VivesBorja Penalba, La Tia Figa, Marta Margaix, Andreu Valor, Sandra Monfort, Ovidi 4, David Pastor, Sergi Carós, Marta Rius, Cris Juanico, Toti Soler, Feliu Ventura, i Ana Zomeño.

Els músics s'agruparan per interpretar 17 cançons, moltes de les quals seran versions d'altres grups, tot i que alguns artistes tocaran també cançons pròpies. Entre la selecció del repertori podem trobar grups com La Gossa SordaMaria del Mar BonetLluís Llach o Aspencat. A més, el concert funcionarà amb un sistema de taquilla inversa, en què tots els diners recaptats es destinaran als músics que participen en l'esdeveniment. 
Especial: Coronavirus
Arxivat a: Enderrock, diada país valencià, acció cultural país valencià, actualitat, concerts, cuidem la cultura

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.