estrenes

Daniel Sàez canta sobre el desig i l'adversitat a «Com els primers»

Estrenem el senzill d'avançament del proper àlbum del músic barceloní

| 30/04/2020 a les 11:30h

Daniel Sàez
Daniel Sàez | Arxiu del músic
Des del 2007 Daniel Sàez ha recorregut tot el territori català girant amb la seva música. Ara, reestablert a Barcelona, el músic i lletrista treballa en el proper àlbum, El llautó (El Mamut Traçut, 2020), i estrena en exclusiva a Enderrock.cat el videoclip del senzill d'avançament "Com els primers".


"Com els primers" és un tema d'estil folk i cançó d'autor en què destaca la veu de Sàez, acompanyada per una base de guitarra a la qual s'hi van afegint diversos sons que complementen i donen més profunditat i ambient a la peça. Així, és una cançó aparentment senzilla on destaquen els detalls, una xiulada en un moment o les notes d'un piano molt de fons. Són aquests matisos els que aporten aquesta sonoritat suau i fluïda al conjunt de la cançó. La lletra, per la seva banda, ens parla de dificultats i desitjos que podem trobar al llarg de la vida, tot fent un paral·lelisme amb fragments de l'Antic Testament.

Pel que fa al videoclip, Sàez presenta un vídeo animat en què anem veient les coses que el músic canta representades amb dibuixos sobre una paret de pedra. El resultat és una peça audiovisual amb cert toc místic que presenta imatges que evoquen les pintures rupestres, tal com feien els primers artistes de la història.

 
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, actualitat, daniel sàez, estrenes, com els primers, el llautó, estrena

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.