estrenes

The New Raemon presenta «En la feria de atracciones»

Estrenem un nou avançament del proper disc del grup barceloní, 'Coplas del andar torcido'

| 06/05/2020 a les 14:30h

The New Raemon
The New Raemon | Arxiu del grup
The New Raemon, la banda encapçalada pel cantautor Ramon Rodríguez, llença en exclusiva a Enderrock.cat l'últim senzill d'avançament del setè disc, Coplas del andar torcido (BMG, 2020). El tema, que es publicarà a les plataformes digitals el proper 8 de maig, es titula "En la feria de atracciones" i és una de les dues cançons del disc que el músic ha compost amb David Cordero, que aporta tota la part d'arranjaments electrònics de la peça.



"En la feria de atracciones" és un tema lent d'estil balada amb una lletra poètica i hipnòtica que crida a viure el present. Els versos giren com una fira a l'entorn d'aquest lloc on tants estius hem passat i on tots els problemes semblen esvair-se: "en la feria de atracciones ya no hay nadie que recuerde que cada verano es el último", canta Rodríguez sense descans en un to d'enyorança, però fugint del pessimisme.

El cos de la base instrumental és aparentment acústic, format principalment per guitarra, instruments de corda fregada i bateria, però en el fons podem sentir tot un registre de sons digitals que aporten al tema més profunditat i ambient. Així, la cançó que estrenem és una proposta d'autor que segueix l'estil de The New Raemon de buscar bellesa en allò melancòlic. El conjunt del disc, Coplas del andar torcido, és una obra personal que pretén reflectir la vida quotidiana, amb les pors i incerteses que tots tenim.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, estrenes, the new raemon, estrena

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.