estrenes

Entra el bon temps per «La finestra» de Renaldo & Clara

El projecte liderat per Clara Viñals descobreix el primer senzill després de tres anys de silenci musical

| 07/05/2020 a les 14:30h

Renaldo & Clara
Renaldo & Clara | Adriana Eskenazi
"La finestra" arriba com un regal inesperat per part de Renaldo & Clara. Trobant en el confinament el moment idoni, la banda descobreix aquest primer tema del proper àlbum, previst per la tardor. L'amor fa calor (Hidden Track Records, 2020) serà un compendi de nou temes inèdits que apareixerà després de tres anys de silenci musical del projecte liderat per la lleidatana Clara Viñals. En desentrellem les pistes de l'evolució sonora del duet amb l'estrena de "La finestra". 


La melodia fresca i compassada del nou tema entra a les cases en un primer pas en el procés de desconfinament, però encara en una temporada de mirar molt per la finestra. Aquell quadradet a la paret per on observar allò que hem vist tantes i tantes vegades i seguim apreciant perquè és tot el trosset d'exterior que, d'alguna manera, ens pertany i forma part de nosaltres; per on "entra aire de fora i un munt de llum", canta Viñals. "La finestra" es presenta, doncs, com una cançó optimista amb una melodia pop-folk lluminós i acompanyada d'un videolyric fet d'imatges casolanes.

 
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Lleida, popfolk, l'amor fa calor, la finestra, Clara Viñals, estrenes, videoclip, estrena, actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.