estrenes

Arbre avança a passes de llum

Estrenem el clip "Pasos de luz" d'Arbre, el nou projecte d'Agustí Busom

Agustí Busom, arrels, tronc i capçada

| 12/05/2020 a les 10:30h

Arbre
Arbre | Albert Palomar
Amb sis discos a les espatlles i anys de recorregut, el 2018 Agustí Busom va passar de ser Abús per convertir-se en Arbre. Les arrels les ha començat a criar amb un primer disc homònim (U98, 2020), deu temes que es ramifiquen i nodreixen de diferents llengües i ballen a ritmes de pop-rock d'autor, amb rajos d'indie, i substrat electrònic. Avui estrenem el videoclip d'una de les cançons que conformen l'Arbre: "Pasos de luz".


Amb una lletra poètica i metafísica, com "dolços somnis ben vestits com branques multiformes", "Pasos de luz" ens encamina cap al destí. I Arbre ens l'ensenya pujant dalt d'un escenari -amb motiu de la 13a edició del Cryptshow- i recordant-nos com eren els concerts, ara que ja ho trobem a faltar. Assistim a través del vídeo, no només al concert d'Arbre amb tota la banda, sinó que també ens escolem a l'assaig previ.

Busom s'acompanya en aquest nou projecte de companys de professió i trajecte com Jordi Farreras (Ran Ran Ran, Tancat per Defunció), que hi aporta la veu i els ritmes, Arcadi Marcet (Roger Mas), que hi afegeix el baix elèctric, els teclats de Miquel Vilella i les guitarres de Francesc Bombí-Vilaseca. També ha comptat amb l'experiència i l'estudi d'Àlex Torío, a més del d'Albert Palomar a l'Aviram Estudi.
 
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, estrenes, Agustí Bussom, Arbre, videoclip, estrena

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.