coronavirus

La-sala.Online: el nou espai per a concerts virtuals

La iniciativa ofereix la possibilitat de fer actuacions en bones condicions tècniques i que els professionals puguin cobrar per la seva feina

La plataforma s'estrena dissabte 16 de maig amb la presentació del nou disc de Sanjosex

Els músics busquen sortides

| 13/05/2020 a les 10:30h

Sanjosex
Sanjosex | Arxiu Bankrobber
De l'organització de Music Lan Studios, The Jump Productions i Atelier Esdeveniments, en neix la iniciativa La-sala.Online: una proposta de sala de concerts virtual per poder seguir compartint música en directe. I, d'aquesta manera, donar resposta a la incertesa i l'aturament del sector cultural arran de la crisi sanitària de la COVID-19. El projecte s'estrena aquest dissabte 16 de maig, a les 19.00 h, amb la presentació del disc de Carles Sanjosé, Sanjosex, Dos somnis (Bankrobber, 2020)

Assegurant facilitats i bones condicions tècniques, la iniciativa pretén fer d'aquesta manera, no només que els artistes puguin seguir actuant malgrat les circumstàncies, sinó que, a més, cobrin per la seva feina i així poder subsistir. Amb una dinàmica de taquilla inversa, el públic pot donar suport econòmic i col·laborar en la realització de més concerts i esdeveniments. A més, a través de Facebook qualsevol pot compartir i emetre les actuacions dels músics per arribar a un públic més ampli.
 
Especial: Coronavirus
Arxivat a: Enderrock, coronavirus, sanjosex, dos somnis, actualitat, concerts, la-sala online

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.