festivals

El Cruïlla s'ajorna fins al 2021, però proposa una alternativa per aquest estiu

Els abonaments d'enguany seran vàlids per la propera edició

El festival prepara un nou cicle per aquest estiu adaptat a les circumstàncies: el Cruïlla XXS

Com seran els festivals d'estiu del 2020 a Catalunya?

| 15/05/2020 a les 13:15h

Festival Cruïlla
Festival Cruïlla | Carles Rodríguez
La situació dels festivals és complicada davant la situació de confinament i molts veuen les seves dates ajornades o la programació d'enguany directament cancel·lada. Avui, el festival de música Cruïlla, que s'havia de celebrar al juliol, ha anunciat l'anul·lació. El cicle es reprendrà l'any vinent i les entrades ja venudes per aquest any seran vàlides per al 2021. Per això, l'organització afirma que treballaran per incorporar el màxim possible d'artistes del cartell d'enguany en la propera edició. Malgrat tot, el festival continua treballant per poder oferir aquest estiu una sèrie d'esdeveniments musicals a Barcelona en un format més reduït que anomenaran el Cruïlla XXS.

El petit Cruïlla estiuenc
Per tal de no aturar completament el festival, la proposta d'aquest estiu és realitzar el Cruïlla XXS. La iniciativa proposa un format que s'adapta a les noves circumstàncies, amb un cicle d'esdeveniments a l'aire lliure que durarà tot el mes de juliol. L'organització està preparant una programació molt àmplia que inclou espectacles diversos com concerts de tots els estils, art al carrer, monòlegs o actuacions de circ, entre d'altres.

El Cruïlla XXS tindrà un aforament molt reduït per poder complir amb les mesures sanitàries que estableix la normativa vigent i respectar la distància de seguretat i les normes d'higiene. La intenció darrere d'aquesta proposta és poder continuar oferint feina a músics, com expressa el director del festival, Jordi Herreruela, "amb el Cruïlla XXS volem reactivar el sector cultural, des dels artistes fins a tots els professionals que treballen darrere de cada espectacle".
Especial: Coronavirus
Arxivat a: Enderrock, cruïlla estiu, actualitat, cruïlla xxs, cruïlla, festivals, coronavirus

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.