estrenes

Dr Recordà s'acompanya de centaures en el nou senzill

Estrenem en primícia el clip d'avançament del disc debut del músic

| 20/05/2020 a les 14:30h

Dr Recordà
Dr Recordà | Arxiu del músic
El cantautor Dr Recordà presenta un nou senzill, "Centaures i caputxetes", que es publica aquest divendres a les plataformes digitals. El senzill, que estrenem avui en exclusiva a Enderrock.cat, formarà part de l'àlbum debut de l'artista, Escola de rebel·lia (La Cúpula, 2020), que veurà la llum el proper 5 de juny.


El cantautor santcugatenc arriba amb un nou tema de pop d'autor en què presenta un món mitològic i fantàstic amb dos personatges: els centaures i les caputxetes. A través de la cançó, el músic explica la història d'aquestes criatures d'una manera poètica i narrativa, inspirat pels dibuixos del seu amic i artista Barthel Agostino.

Els centaures, unes criatures filles dels núvols, meitat humanes meitat cavalls, serveixen a l'artista per representar una part més salvatge i esclava de les passions. Els caputxets i les caputxetes es presenten com l'altra cara de la mateixa moneda: han d'aprendre a prevenir-se de les temptacions, perquè es veuen atrets pel món exterior. Així, Dr Recordà complementa aquests éssers fantàstics en una cançó de natura dual, que mostra aquestes dues parts amb una lletra que s'apropa a la faula.

Aquest primer treball neix a partir d'una caiguda que va patir l'artista treballant com a repartidor. "Em vaig fotre una bona pinya i em vaig trencar el braç, aleshores vaig embogir amb l'aplicació Garage Band mentre esperava data per a l'operació i les cançons van arribar una rere l'altra. En general m'ho vaig prendre amb bon humor", explica el músic.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Dr Recordà, videoclip, estrenes, centaures i caputxetes, dr. recordà, actualitat, estrena

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.