festivals

Sopa de Cabra, Lágrimas de Sangre o Gertrudis entre els primers artistes confirmats per al Cruïlla 2021

El festival, que ha hagut de cancel·lar l'edició d'enguany, ja ha anunciat els primers noms del cartell de l'any vinent

El Cruïlla s'ajorna fins al 2021, però proposa una alternativa per aquest estiu

| 19/05/2020 a les 13:30h

Sopa de Cabra
Sopa de Cabra | Pau López
La setmana passada l'organització del Cruïlla va anunciar que aquest estiu el festival no es podria celebrar de manera habitual a causa de la crisi sanitària que vivim, però que farien un nou format de concerts sota el nom Cruïlla XXS. El festival quedarà finalment aplaçat al 2021 i avui ja s'han desvelat els primers noms del cartell de la propera edició.

El Cruïlla 2021 tindrà lloc els dies 8, 9 i 10 de juliol i, de moment, compta amb una llista d'artistes que inclou Sopa de Cabra, Lágrimas de Sangre, Ebri Knight, Gertrudis, Meritxell Nedderman, Two Door Cinema Club, Kase.O, Residente, Morcheeba, Of Monsters and Men, León Benavente, Novedades Carminha, Perotá Chingó, Fuel Fandango, Rayden, Djaikovski o Siloé. Com ja van anunciar, les entrades comprades per enguany seran vàlides per a la pròxima edició i el festival oferirà diverses opcions a aquelles persones que no hi puguin anar.

El Cruïlla XXS
Per tal de no aturar completament el festival d'enguany, la proposta d'aquest estiu és realitzar el Cruïlla XXS. La iniciativa proposa un format que s'adapta a les noves circumstàncies, amb un cicle d'esdeveniments amb aforament reduït i a l'aire lliure que durarà tot el mes de juliol. L'organització està preparant una programació molt àmplia que inclou espectacles diversos com concerts de tots els estils, art al carrer, monòlegs o actuacions de circ, entre d'altres.
 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, sopa de cabra, actualitat, lágrimas de sangre, cruïlla, festival, festivals, festivals d'estiu

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.