actualitat

Cases de la Música ofereix tres cursos gratuïts de formació tècnica musical

Les Cases de la Música i l'escola ETECAM llancen una proposta de formació en línia i gratuïta per aprofitar una mica més el confinament

| 26/05/2020 a les 16:00h

Home Studio
Home Studio | Cases de la Música
Internet ha estat un dels recursos més aprofitats durant aquest període de confinament. Actuacions, presentacions de discos i festivals sencers s'han traslladat a aquest espai virtual per tal de poder-se realitzar. Fa un mes anunciàvem que les Cases de la Música convertia les festes de Primavera de L'Hospitalet en un cap de setmana de concerts a Instagram. Avui us portem la nova proposta Les Cases de la Música i l'Escola Tècnica de l'Espectacle de les Cases de la Música (ETECAM), que ofereixen tres cursos en línia i gratuïts sobre formació tècnica musical.

Etecam Live és el nom que han donat a aquest conjunt de sessions de formació en línia. L'objectiu dels cursos és poder formar i divulgar coneixement sobre l'àmbit tècnic relacionat amb la pràctica musical. Les sessions es duran a terme en els mesos de maig i juny a través de la plataforma de vídeotrucades Zoom i les inscripcions als cursets es poden fer a través de la pàgina web de Cases de la Música.

D'aquesta manera, trobem tres cursos, separats segons els aspectes en què intervenen. En primer lloc, més enfocat cap als músics que toquen en directe, han iedat un curs que proporciona coneixements tècnics bàsics sobre el món dels concerts perquè el músic pugui sentir-se més còmode i segur damunt dels escenaris. Ja al mes de juny, es farà un nou curs d'iniciació a l'enregistrament musical des de casa, que consistirà en cinc sessions en què s'explicaran com funcionen tots els elements que es poden utilitzar per a una gravació casolana per tal que el resultat sigui professional. I, finalment, oferiran també el mes de juny una sessió sobre mesuraments acústics, més adreçada a tècnics de so, en què s'exposarà com dur a terme una bona sonorització d'un concert o espai amb l'aplicació Audiotools. 




 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, formació, etecam live, en línia, etecam, actualitat, cases de la música

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.