Actualitat

El repertori del coronavirus #70

Cada dia us oferim un recull d'algunes de les cançons contra el confinament que pengen els artistes catalans

| 26/05/2020 a les 20:00h

Imatge il·lustrativa
S'ha acabat la quarantena i cada dia ens costa més trobar cançons en confinament. Hem fet 70 reculls, una xifra que no esperàvem de cap manera en començar la sèrie. Seguirem atents a les propostes confinades de les que tinguem coneixement (si n'hi segueixen havent) i us les farem arribar, encara que no amb la peridiocitat i intensitat que hem tingut fins ara. És l'hora de tornar al dia a dia, que els músics s'ajuntin per tocar i que tornin als estudis. Han aconseguit que, enmig d'un país paralitzat per una crisi sanitària i un estat d'emergència, la música no hagi parat. Enhorabona als que ho han fet possible. Avui, recull número 70 de les cançons de confinament.

Miki Nuñez i Sense Sal han recuperat “Celebrem” una cançó que el cantant havia enregistrat per a un disc de La Marató.


Des de Torrent, Pau Alabajos, dedica “Utòpics, idealistes, ingenus” a la Biblioteca d'Albalat dels Sorells.


La Fístula Vallkànika presenta “Ska-nuts Simfònics”, un clip enregistrat íntegrament de forma casolana, cadascú des de sa casa, repartits al llarg de tot el País Valencià i Catalunya (Riudoms, Alaquàs, Tavernes de la Valldigna, Altea, Gandia, Gilet, Vilanova i la Geltrú, Montserrat, Almenara, Oliva, Xeraco, Quatretonda…)


Violin kerke versiona El Diluvi: “I tu, sols tu”.


Els grups corals i de teatre musical de l’Escola Municipal de Música, Dansa i Aula de Teatre de Montornès del Vallès interpreten “No et prendran el rock 'n' roll” (“Steal your rock 'n' roll”) del musical Memphis.



“Que tinguem sort” de Lluís Llach és la cançó que hem repetit més en aquests setanta reculls. La d’avui la canta Lluís Hernandez.


I de “Gotta be a patient” d'Stay Homas ha nascut i crescut aquests dies. N’hem sentit diverses versions. Aquesta és la d’Arnau Gomis


Sommeliers s’atreveixen amb el clàssic de les Spice Girls, “Wannabe”.


Manel Camp, Matthew Simon, Horacio Fumero i Lluis Ribalta ens ofereixen “La meva petita terra”.




Des de Roda de Ter, Pep Poblet es recrea amb el “Sildavia” de La Unión



i el Conjunt d'Arpes Confinades fan el mateix amb “Tractor Amarillo” de Zapato Veloz.


Acabem amb una altra cançó dedicada a la Biblioteca d'Albalat dels Sorells. Ell és Dani Miquel i s’adreça preferentment al públic infantil.
Especial: Coronavirus
Arxivat a: Enderrock, Dani Miquel, Conjunt d'Arpes Confinades, pep poblet, Miki Núñez, sense sal, pau alabajos, La Fístula Vallkànika, Violin Kerke, Lluís Hernandez, Arnau Gomis, sommeliers, Manel Camp, Matthew Simon, Lluís Ribalta, Horacio Fumero, coronavirus

COMENTARIS

Gràcies per posar la melodia als meus dies de teletreball

Anònim, 29/05/2020 a les 23:46

Avui he acabat el teletreball i m'he reincorporat un altra vegada a la feina. Durant tot el confinament he seguit un ritual a diari que ha consistit en escoltar les vostres propostes musicals del repertori del Coronavirus, cada vespre abans de tancar l'ordinador. He disfrutat molt. Gràcies!

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.