FESTIVALS

El Poesia i + prepara una edició amb un format híbrid presencial i en línia

Entre les primeres artistes confirmades del cartell trobem músiques com Clàudia Cabero o Christina Rosenvinge

| 28/05/2020 a les 16:30h

Clàudia Cabero i Sandra Monfort
Clàudia Cabero i Sandra Monfort | Carles Rodríguez
Poesia I +, el festival organitzat per la Fundació Palau i l'ajuntament de Caldes d'Estrac, ha decidit no cancel·lar l'edició d'enguany. El motiu, expliquen, és que s'ha de fer un esforç per no aturar la cultura i el país en aquest procés de desconfinament. Aquesta 15a edició se celebrarà del 2 al 12 de juliol a la Fundació Palau i al parc de Can Muntanyà a Caldes d'Estrac.

Segons explica Eduard Escoffet, part de l'organització de Poesia I +, "des del principi hem volgut mantenir el festival en marxa i no només això, sinó que volíem que una part fos presencial. Ara tenim l'oportunitat per obrir els festivals al món en línia, però el quid de la qüestió de la majoria dels esdeveniments és el directe". Així doncs, la d'aquest estiu serà una edició amb aforament reduït, per tal de respectar la distància de seguretat, però també es retransmetrà en streaming per tal de poder-la seguir des de casa.

El cartell
Amb el pas dels anys, el Poesia I + ha anat obrint les portes a un públic més variat i a tota mena de disciplines artístiques i creatives. Així, aquest estiu posen l'accent en la programació musical. "També ampliem el paisatge idiomàtic, perquè per primera vegada comptarem amb poetes bascos i gallecs", esmenta Escoffet. En el cartell d'aquesta edició trobem noms com la cantautora Clàudia Cabero, guanyadora del premi Miquel Martí i Pol, la cantautora madrilenya Christina Rosenvinge, l'escriptora Irene Solà acompanyada del col·lectiu Estampa o l'escriptor basc Bernardo Atxaga, entre d'altres. La programació completa es publicarà el mes de juny.



 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, actualitat, festival, poesia i +, festivals, clàudia cabero, festivals d'estiu

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.