estrenes

ZeBrass reivindica un planeta millor a «Segona vida»

Estrenem l'últim senzill d'avançament del nou disc de la banda vilanovina

| 28/05/2020 a les 14:00h

ZeBrass
ZeBrass | Arxiu del grup
La marching band de Vilanova i la Geltrú, ZeBrass, és a punt de publicar el tercer disc, Som pell (autoeditat, 2020), format per nou temes propis i un 'mashup'. Avui estrenem en exclusiva a Enderrock.cat el senzill i videoclip del tema "Segona vida", l'últim avançament que podrem escoltar abans de la presentació del nou treball.


La cançó, seguint l'estil de ZeBrass, arriba com una tempesta de vents amb una sonoritat jamaicana i una lletra optimista i reivindicativa. "Segona vida" parla del pas de la humanitat pel planeta, tot i que la idea original era una altra: "vam tancar el 2019 amb una sèrie de successos naturals que ens van fer reflexionar sobre moltes coses i naturalment la lletra ens va anar portant cap a aquest camí. La Terra també ens pot donar una segona oportunitat a nosaltres, però ara tocarà estar a l'altura", expressa el grup.

La cançó fa una crida a replantejar-nos quin és el planeta que volem i que deixarem a les generacions futures. I el camí a seguir, plantegen, passa primer per un despertar individual, que després ens portarà a reaccionar com a societat. "Són petites passes i detalls que fem cada dia i que ens portaran a canviar les coses. Aquí mostrem quins són els nostres ideals. Si podem aportar un granet de sorra a aquest canvi estarem encantats", esmenta ZeBrass.
 

ZeBrass Foto: Arxiu del grup


El videoclip, per la seva banda, és un vídeo d'animació realitzat per Albert Ramón, vilanoví creador de videojocs. En principi, només el tema "Barcelona es crema" havia de tenir un videoclip d'animació, però amb la situació de confinament, el grup va buscar alternatives per realitzar els vídeos de les cançons i aquest n'és el resultat. Una peça audiovisual que registra en imatges el recorregut que fa el protagonista de la cançó, passant primer per paisatges decadents i contaminats, per després començar una nova vida a un món que sí que li agrada. Com esmenten els artistes, "les imatges transmeten la mateixa intenció que la lletra i la música: un missatge esperançador i de canvi".
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, som pell, segona vida, estrenes, zebrass, estrena, videoclip

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.