estrenes

Un cuc s'escola dins del cap de The Sappy's

Estrenem el nou clip del grup vallesà, "Worm"

| 27/05/2020 a les 14:00h

The Sappy's
The Sappy's | Arxiu del grup
Des del Vallès Occidental, arriben amb força quatre joves de divuit anys, provinents de Matadepera i Terrassa. Ells són The Sappy's i, guanyadors de la beca de directes de Cases de la Música de Terrassa, estan a punt de treure el primer àlbum: Going up (Gora! Records, 2020). Malgrat la seva joventut, els quatre músics recuperen plegats la sonoritat punk i grunge dels noranta en el seu projecte. Avui presentem en prímicia un dels primers temes del grup, que apareix acompanyat d'un videoclip il·lustrat: "Worm".


Com a Memento (Christopher Nolan, 2000), la protagonista de "Worm" té problemes de memòria. I The Sappy's ho explica amb una pintoresca metàfora encarnada per un cuc (en anglès, worm) menjador de memòria. La història sorgeix de la pròpia cantant i baixista del grup, l'Agnès, que buscant una explicació a la seva "reiterada manca de memòria", va trobar-se amb l'alegoria del cuc.

El clip que acompanya el senzill s'ha hagut d'adaptar a la situació de confinament i la banda va decidir repensar-lo i crear-lo a base d'il·lustracions. Així, l'artista gràfic Jean Micheal dibuixa un cuc que s'arrossega sinuós fins al cervell d'una noia per prendre-li la memòria. Un cuc que "mai la deixa sola en la fosca nit".
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, estrenes, actualitat, The Sappy's, videoclip, estrena

COMENTARIS

Rufunky

Rufunky, 17/05/2021 a les 22:49

Magnific videoclip un bon so, i la grabació increíble I una bona estructura de sons I música felicitats I endavant amb el vostre projecte

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.