actualitat

El darrer regal de Jarabe de Palo

La banda liderada per Pau Donés presenta nou àlbum, 'Tragas o escupes' i el videoclip "Eso que tú me das"

Un any després d'anunciar la seva retirada de la música, el cantant reapareix amb un disc escrit als Estats Units amb la seva filla

| 27/05/2020 a les 22:15h

Pau Donés a 'Eso que tú me das'
Pau Donés a 'Eso que tú me das'
Malgrat haver anunciat fa més d'un any que es retirava de la música, el ribagorçà Pau Donés ha tornat a agafar el micròfon i la guitarra per enregistrar un nou disc amb la seva banda original, Jarabe de Palo, Tragas o escupes (Tronco Records, 2020). Després d'haver signat èxits tan emblemàtics i impertèrrits com "La flaca", "Depende" o "Bonito", el grup llança ara onze temes nous -i la col·laboració especial de La Shica a "Tragas o escupes"- carregats d'energia positiva.



Fa un mes el músic va compartir a través de les xarxes socials un vídeo confinat precisament amb el tema que obre el disc, "Vuelvo". Un clip gravat a un balcó amb vistes al mar en què Donés canta acompanyat de la seva guitarra: "Cambié canciones por amor y libertad, mientras pensaba en volver a ser cantante". Tota una declaració d'intencions i una promesa velada del seu retorn.


Aquests últims dies, Pau Donés ha tornat a sorprendre encara amb el nou videoclip "Eso que tú me das". Un audiovisual que reuneix tota la banda dalt d'un terrat amb un missatge d'amor i agraïment a tot allò que ens ha ofert la vida: "Gracias por estar, por tu amistad y compañía. Eres lo mejor que me ha dado la vida –canta Donés–, por todo lo que recibí, estar aquí vale la pena". En el clip apareix tambe la seva filla ballant al ritme de la música.



Precisament, ara fa un any, el músic nascut a Barcelona el 1966 i fill de Montanui, a la Ribagorça, va anunciar que deixava la música després de la seva lluita contra un càncer de colon, i va marxar a viure als Estats Units amb la seva filla. Precisament, aquesta primavera ha penjat diversos vídeos de la gravació del nou disc, tant a l'estudi com en una petita habitació de dos metres quadrats on va "parir" les cançons: "Petit, modest, però un llloc preciós, molt inspirador, al costat de l'oceà Pacífic. Mai no oblidaré el mig any que hem passat aquí".
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.