Estrenes

L'Home Llop emprèn el vol

Estrenem "Ales per volar" de L’Home Llop & The Astramats

| 28/05/2020 a les 12:00h

Pau Llop, líder i cantant del L'Home Llop & The Astramats
Pau Llop, líder i cantant del L'Home Llop & The Astramats | Aida Lesan
L’Home Llop & The Astramats és una banda lleidatana apassionada per la música de Jamaica. La seva darrera cançó és l’adaptació de la peça popular jamaicana "Wings of a dove" que han anomenat “Ales per volar”. La peça es pot trobar al recopilatori Jamaicat: Jamaican Sounds from Catalonia (Liquidator, 2020) i a l'EP Modernisme aborigen. Som així (Natros Sols, 2020). Durant els dies de confinament, Pau Llop, líder i cantant de la banda, ha aprofitat per realitzar el videoclip que avui estrenem.


El clip, que segons Pau Llop està fet “a cavall del lyric clip i el vídeo stopmotion” recull diversos referents de lluites socials i polítiques de personatges que inspiren. Hi trobem referències al Rock Against Racism de Manchester, a les manifestacions feministes de Barcelona, al Maig del 68, a les marxes d'Stonewall, a Neus Català, a l’artista i activista xinès Ai Weiwei, al ciclista italià Gino Bartali que va posar la seva vida en perill per salvar jueus de ser deportats a l’Alemanya nazi… Llop diu que aquesta cançó “pretén ser un crit d'esperança i lluita per pensar en conjunt, solidàriament i col·lectivament; per alliberar-nos dels murs que ens fan de presó i poder volar cap a un nou enllà. A més, obre la porta a un nou grup de cançons que s'afegeixen al repertori, buscant la part més de compromís polític i social de la música reggae".

El confinament ha enganxat L’Home Llop & The Astramats“ en plena remodelació de la banda. "Ales per volar” ha estat enregistrada per Pau Llop (veu), Ireneu Grosset (teclats), Marc Serrats (guitarra), Eduard Gener (baix), David Viñolas (bateria). Eduard Gener també ha fet els cors.







 
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, estrenes, reggae, estrena, videoclip, L'Home Llop & The Astramats, Jamaica

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.