actualitat

POPS ressona festiu entre el mar i la muntanya

La banda vallesana presenta el segon disc 'Mar i Muntanya' en format EP

| 29/05/2020 a les 12:00h

POPS
POPS | Arxiu del grup
El grup POPS, format per Xavier Fernández, Frank Martínez i Moi Vázquez, presenta el segon treball, Mar i Muntanya (La catenària, 2020). Dos anys després del seu debut discogràfic, La Mar Salada! (Picap, 2018), en què es posicionaven com un grup pop, POPS es reafirma en aquest nou disc com una banda de rock amb base pop amb cançons ballables i enèrgiques.



Mar i Muntanya (La catenària, 2020) arriba en format EP compost per quatre temes originals i una versió del clàssic "My Sharona" de The Knack. "Vam gravar els cinc primers temes del disc, seguint el criteri que havíem pres pel primer treball, per treballar-los molt i després gravar-ne cinc més. Però vam estar tan satisfets amb el resultat que vam decidir treure'ls immediatament en forma d'EP, com aquella dita que diu 'al pot petit hi ha la bona confitura'", esmenta Frank Martínez, veu i guitarra del grup. El nou EP dels vallesans ve carregat de cançons molt pensades pel directe, per connectar amb el públic i que es puguin cantar i ballar des dels primers acords. Així, trobem temes festius com "Barra, birra i rock'n'roll", però també cançons més reflexives, com "Som eterns", en què el grup parla del canvi climàtic: "si volem un planeta que sigui etern, hem d'actuar amb una consciència total també eterna", expressa Martínez.

El títol, per la seva banda, va sorgir del programa "La revolució dels pollastres, de Ràdio Igualada. "Un dels presentadors va comentar: 'Mare meva quin mar i muntanya farem avui entre pops i pollastres!' I ens va agradar la idea i ens vam comprometre en antena a fer una cançó per al pròxim disc amb aquest títol, i al final va donar nom també al disc", explica el músic. Tot plegat, Mar i Muntanya (La catenària, 2020) conforma un treball alegre i festiu que parteix del pop i el rock, i en què POPS no han dubtat a l'hora d'incorporar altres estils que també els agraden i aporten noves sonoritats com el ska, el folk o el reggae.
Especial: Entrevistes
Arxivat a: Enderrock, actualitat, pops, mar i muntanya, entrevista

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.