videoclips

«TKN» és el nou hit de Rosalia amb Travis Scott

La cantant catalana publica la segona col·laboració amb el raper nord-americà

El videoclip ha estat enregistrat per la productora Canada

| 29/05/2020 a les 16:00h

Rosalia i Travis Scott
Rosalia i Travis Scott
La cantant de Sant Esteve Sesrovires acaba d'estrenar un nou tema, "TKN", i ho fa de la mà de Travis Scott. Aquesta és la segona col·laboració que fa ja amb el raper nord-americà, però, en aquesta ocasió, Scott s'atreveix també a cantar en castellà. Junts, canten sobre la confiança i com aquesta es guanya amb el silenci. I és que, de fet, els músics fan referència al codi de silenci de la màfia siciliana, l'Omertà: "más te vale no romper la Omertà".


"Los secretos solo con quien puedas confiar", canten plegats a la tornada. La peça, que s'inspira en el reggaeton clàssic, però que també té molt del hip-hop de Scott, recorre a la imatge de la màfia per fer una al·legoria de tot l'equip que envolta un artista. Al clip, gravat abans del confinament per Canada -la productora que va gravar els primers vídeos de Rosalia, entre ells "Malamente"-, apareixen els dos artistes rodejats d'un grup d'infants que ballen hip-hop als beats durs de "TKN".

"Travis és un artista que he admirat molt des del principi de la seva carrera i no em puc imaginar un artista millor amb qui col·laborar per a aquesta cançó", explica l'artista sobre el raper texà, amb qui ja va treure, fa mig any, "Highest in the Room".



 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, actualitat, videoclip, Travis Scott, Rosalia, videoclips

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.