estrenes

Pësh reivindica una vida 'offline' a «Nobody»

L'artista torellonenc presenta en primícia a Enderrock un tema d'avançament del nou treball 'Farewell'

| 04/06/2020 a les 12:00h

Pësh
Pësh | Arxiu del músic
Pësh és l'alter ego cantant i guitarrista del percussionista de Torelló, Santi Carcasona. Després d'haver publicat dos discos, Where the Sidewalk Ends (Petits Miracles, 2015) i Too Many Universes But Mine (Petits Miracles, 2018), el músic presenta l'EP digital Farewell (Kzoo Music, 2020). Avui estrenem en exclusiva a Enderrock.cat el senzill d'avançament i videoclip d'aquest nou treball, "Nobody", una peça en què el músic ha comptat amb la col·laboració dels membres de Som Fabricants, Àlex Ubach i Ivan Garcia Nolla.


El tema "Nobody", produït per Sergi Riera, arriba com una cançó de rock clàssic, amb certa sonoritat americana i una crítica lletra en anglès sobre la passivitat que pot comportar la vida a les xarxes socials. A través de la paraula "nobody" ("ningú") com a leitmotiv del tema, Pësh va formant diverses frases que fan referència a sentiments de solitud i incomprensió com "ningú no està llegint les paraules que escric" ("nobody is reading the words I write").

D'aquesta manera, l'artista explica les dificultats de relacionar-se i donar-se a conèixer com a músic als mitjans digitals i convertir els m'agrada i el nombre de seguidors en un públic real, sobretot quan es tracta d'un artista que s'allunya de l'escena 'mainstream' o majoritària. La cançó l'estrenem acompanyada d'un videolyric, un audiovisual carregat amb imatges d'un cementiri d'avions, com a reflex de la immensitat i solitud de "Nobody".





 
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, farewell, pësh, santi carcasona, nobody, estrenes

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.