sona9

El Sona9 repassa versions de cançons confinades

L'espai radiofònic repassa versions nascudes en confinament i els candidats del Sona9 2020

Sonaran cançons versionades per grups com Pepet i Marieta o El Petit de Cal Eril

El programa s'emet cada diumenge a les 10 de la nit

| 06/06/2020 a les 14:00h

Pepet i Marieta
Pepet i Marieta | Bernat Almirall
El programa radiofònic del Sona9 d'iCat reprèn la seva activitat i continua amb la voluntat de seguir descobrint nous grups novells. L'espai conduït per Lluís Gendrau es pot escoltar cada diumenge a les 10 de la nit i repassa l'actualitat del concurs de bandes emergents organitzat pel Grup Enderrock, així com també posa el focus d'atenció en formacions amb novetats discogràfiques.

La setmana passada parlàvem de la multitud i varietat de cançons gravades durant el confinament i de grups que han adquirit rellevància en aquest període, com Stay Homas. Però al Sona9 d'aquest diumenge es tractarà una categoria potser encara més popular: les versions. Es repassaran versions de cançons creades en confinament d'artistes catalans que han tingut ressò a les xarxes socials. Així, es podran escoltar temes com "One love", de Bob Marey, interpretat per Pepet i Marieta, "Benvolgut" de Manel, reversionat per Pau Serrasolsas (Ginestà), "Close to Me" de The Cure, de la mà d'El Petit de Cal Eril o "We will rock you" a càrrec de l'Orquestra Maravella. A més, se seguirà l'actualitat del concurs Sona9, que just acaba de tancar la convocatòria d'inscripcions amb una xifra rècord de participació de 139 candidats.

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, pepet i marieta, el petit de cal eril, versions, sona9, orquestra maravella, sona9 2020, coronavirus

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.