festivals

Porta Ferrada manté la programació amb Manel, Nil Moliner i Albert Pla, entre d'altres

El festival celebrarà una edició extraordinària amb dos espais de concerts

Gran part de la programació es manté, però alguns artistes queden ajornats a l'estiu del 2021

| 08/06/2020 a les 13:00h

Manel
Manel | Michal Novak
El festival Porta Ferrada, que se celebra cada estiu a Sant Feliu de Guíxols, es reestructura per oferir aquest agost una edició adaptada a les noves mesures de seguretat. Part de les actuacions que no s'han pogut programar enguany, es duran a terme l'estiu del 2021. El festival habilitarà, a més, dos espais de concerts, el Guíxols Arena i la plaça Abadia.

En l'edició d'aquest estiu, el festival ha volgut mantenir la major part dels artistes que ja s'havien anunciat, com Manel, Nil Moliner, Albert Pla, Arnau Griso o Los Sectros amb Coque Malla, i n'afegeix alguns de nous com Stay Homas, Els Amics de les Arts, Andrea Motis, Sopa de Cabra, Ara Malikian o Miguel Poveda. D'altra banda, les actuacions de Ben Harper & The Innocent CriminalsBad Gyal, Jamie CullumLeiva o Kool and the Gang, entre d'altres, queden ajornades a l'estiu del 2021. Les entrades ja adquirides per aquests concerts aplaçats seguiran sent vàlides per l'any vinent i l'import de les entrades dels concerts anul·lats es retornaran automàticament.

El Guíxols Arena serà l'espai principal en què es duran a terme les actuacions dels artistes programats, a partir del 5 d'agost, per on passaran catorze artistes de renom, com Sopa de Cabra o Amaral. Però el Porta Ferrada també comptarà aquest estiu amb un cicle de música en un format més reduït que es desenvoluparà a la plaça Abadia de la ciutat, antiga seu del festival, en què es realitzaran concerts de música clàssica i concerts en acústic d'artistes locals com Marc Clos. "L'artista km.0 té un clar protagonisme amb el cicle a la plaça Abadia, tot preservant la diversitat d'estils i el caràcter obert de la programació, ADN del nostre Festival", expressa Albert Mallol, director artístic del Porta Ferrada.

 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, actualitat, porta ferrada, festivals, Sant Feliu de Guíxols, nil moliner, stay homas, bad gyal, festivals d'estiu, manel

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.