estrenes

Gomezz, els nous amants i les relacions tòxiques

L'artista emergent Joel Gómez presenta el primer senzill en solitari «Malas vibras»

| 11/06/2020 a les 13:30h

Gomezz
Gomezz | Ruben Irun
Joel Gómez s'estrena en solitari sota el nom artístic Gomezz. Tres anys després de rebre el primer premi Embrió del festival Brot de Barcelona amb el seu anterior projecte, el cantant es llança a la piscina amb nous objectius i una trajectòria més consolidada que ha passat per treballar al costat d'altres artistes del panorama com Alvaro JA Varen, Allnight o Lion. Ara el músic presenta el primer senzill "Malas vibras", el primer senyal d'un camí que ha estat possible també gràcies al projecte Music Mentoring, una plataforma que selecciona, impulsa i assessora nous talents musicals amb la col·laboració de l'Ajuntament de Barcelona. 


"Malas vibras" és una cançó que blasma les relacions tòxiques posant de manifest les contradiccions sentimentals que les provoquen. Un tema que els últims temps s'ha posat a primera línia de debat després d'aparèixer a cançons d'artistes de renom com Rosalia o Karol G i Nicki Minaj. La temptació de tornar a un lloc que ens fa mal, la mala gestió de les transformacions amoroses i el desgast emocional són temes que afecten, qui més qui menys, a tothom. És així com aquests temes aconsegueixen convertir-se en hits exitosos i com l'artista emergent Gomezz ha decidit fer d'aquest tema el seu primer senzill, que ha comptat amb la participació de LexC a la producció i l'acompanyament artístic de Victor Castle i Lion, exconcursant de La Voz

A més, "Malas vibras" es presenta de la mà d'un videoclip, obra de cinc joves talents de l'audiovisual que tot just s'endinsen en aquest món. El resultat, gravat als escenaris de Sant Adrià i Valldaura, és un treball minuciós i explícit que pretén plasmar de la forma més directa el missatge de la lletra de Gomezz, passant per l'efecte retro que l'acosta a l'avantguardisme alhora que el contraposa amb la principal inspiració del fil: el quadre Els amants de Magritte. 

 
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, videoclip, estrenes, estrena, Music Mentoring, Barcelona, Joel Gómez, Gomezz

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.