videoclips

Joan Garrido desconfina les pors

El mallorquí s'afageix a l'onada de novetats musicals que han nascut del confinament amb 'Otra fase'

| 16/06/2020 a les 12:30h

Joan Garrido
Joan Garrido
El denominador comú de la majoria de cançons inèdites que han aparegut els últims dos mesos ha estat la temàtica: la pandèmia mundial de la COVID-19. Alguns artistes s'han aferrat a l'enyorança derivada del confinament, uns altres a l'esperança, a la lluita compartida i al "tot anirà bé". També n'hi ha que han fet homenatge a les víctimes o han manifestat, a través de cançons, el que suposen aquests dies grisos. Joan Garrido, l'exconcursant d'Operación Triunfo 2018, també ha decidit formar part d'aquesta tongada musical amb "Otra fase". A quina branca d'artistes pertany? 


La cançó del cantant mallorquí és el segon tema propi que el músic publica després del pas pel programa televisiu. "Otra fase" és un tema inspirat en la situació excepcional que ens ha tocat viure i canta a les coses per les quals val la pena lluitar, així com a les persones a qui hem enyorat aquests dies des de casa.

La peça va ser composada per Joan Garrido i produïda per l'Adrián Ghiardo, i s'ha acompanyat d'un videoclip realitzat per Joan Porcel i per Baaldo, en què apareix el músic a casa seva, a Mallorca, cantant davant l'ordinador durant el que podria ser una videotrucada. A més, s'hi alternen imatges de l'exterior, que podrien ser les que el músic visualitza a la pantalla quan enyora les sortides a la platja o del seu entorn. 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, actualitat, edrbalears, Otra Fase, Joan Garrido, videoclip, videoclips

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.