estrenes

«Les engrunes» del desig d'Albert Palomar

Estrenem el clip de «Les engrunes», tema inclòs al darrer àlbum en solitari del músic manresà

| 17/06/2020 a les 14:30h

Albert Palomar
Albert Palomar
El manresà Albert Palomar publica un nou videoclip del seu darrer àlbum La llosa del cavall (Microscopi, 2019). El projecte en solitari de l'exmembre de Plouen es consolidava el 2012 amb el disc debut No estem sols (Right Here Right Now), i un any més tard, amb el llarga durada Cor de bou (Right Here Right Now).

Ara fa un any, després d'un període de silenci discogràfic en què el músic ha estat també gestionant Aviram Estudi i Aviram Films -dues empreses de producció i enregistrament de discs i videoclips respectivament-, Palomar va llançar el tercer disc amb deu temes inèdits que deixaven enrere la guitarra acústica i s'aferraven per primer cop als sintetizadors i les bateries distorsionades. Avui veu la llum el clip d'una d'aquestes peces, "Les engrunes". 


La cançó forma part de l'àlbum La llosa i els cavalls, i és un cant a les pors que se'n van per deixar espai al desig, a l'afecte i a les coses petites. Per la seva banda, l'audiovisual que acompanya "Les engrunes" es va rodar durant l'actuació a l'emblemàtica sala manresana El Sielu, just abans del confinament, a càrrec d'Aviram Films. Les imatges alternen plans de cadascun dels músics de la banda que acompanya Albert Palomar, així com del públic en aquell concert a la ciutat del Bages.

Actualment el cantant i compositor manresà es troba en procés de composició dels temes del proper disc, on s'endinsarà en la música sacra amb la inspiració d'un poemari cabdal de la narrativa medieval espanyola: El libro del buen amor d'Arcipreste de Hita. 
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Albert Palomar, les engrunes, la llosa del cavall, Manresa, estrena, videoclip, estrenes

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.