estrena

Maria Jaume reviu creativa i emancipada

Estrenem "Autonomia per principiants", que formarà part del nou disc de la cantant de Lloret de Vistalegre

| 18/06/2020 a les 11:30h

Maria Jaume
Maria Jaume | Clip 'Autonomia per principiants'
Maria Jaume es proclamava guanyadora de l'última edició del Sona9 ara fa set mesos. La cantant s'aventurava davant del jurat amb tres cançons de collita pròpia que, amb melodies càlides i més alliberades a cada pas, la van fer avançar fins a la final, on finalment va superar les pròpies expectatives i va acabar recollint el premi que li permetria enregistrar el primer àlbum discogràfic.

Després d'un període d'intensitat creativa i creixement professional, Maria Jaume és a punt de descobrir Fins a maig no revisc (Bankrobber, 2020), que si tot avança segons previsions, veurà la llum el proper setembre. Per apaivagar l'espera, però, avui en destapem en exclusiva la primera de les tonades: "Autonomia per principiants". 


El tema que Maria Jaume publica com a carta de presentació expira una brisa intimista i agradable que esbossa una emancipació de pau i despreniment, com de qui comença a guixar un full en blanc i té una paleta immensa de colors per escollir. "Autonomia per principiants" és el primer senyal d'aquest debut de la mallorquina, i fa palès l'esforç i la maduresa que l'artista ha adquirit en pocs mesos. I ho ha aconseguit, entre altres, amb la sortosa influència i acompanyament de Pau Vallvé, que s'ha encarregat de la producció d'aquestes deu cançons que tímidament surten de l'estudi per infiltrar-se a la banda sonora de totes aquelles persones a qui els agradi qualsevol tipus de pop mediterrani. La presència d'una guitarra càlida i la textura illenca que aporta la veu de la debutant, obtenen un resultat que sens dubte deixa un regust fresc i amb ganes de sentir-ne més. 
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Autonomia per principants, Maria Jaume, estrenes, Fins a maig no revisc

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.